Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka24444444444

dlaczego jest tak ciepło ,a ludzie chodzą w kurtkach zimowych ?

Polecane posty

Gość emilka24444444444

albo dzieci chodzą w wełnianych czapkach? mi w krótkim rekawku jest dzisiaj w sam raz

Gość dsfdsfsfds
Nudne jest już to prowo, wymyśl coś nowego:O

Gość emilka24444444444
dzisiaj widziałam takie 2 kobiety w kurtkach jak na zime ( co prawda rozpietych ,ale i tak) i wiekszość osob w jakiś kurtkach wiosennych... a dzisiaj jest 25 stopni! rozumiecie to? bo ja nie

Gość emilka24444444444
taaa prowo , to rozejrzyj sie po ulicy albo kup słownik jesli nie znasz znaczenia wyrazów

Gość edrftgyhujikdf
Ja mieszkam nad samym morzem i nas jest 15 stopni, ale nie ma słońca a wiatr jak w lutym. Wszyscy chodzą w kurtkach.

Gość tez tego nie rozumiem...
ale w sumie ich sprawa. ja bym chyba umarla w takiej kurtce

Gość emilka24444444444
no nad morzem to może inaczej sie odczuwa temp ,ale ja np mieszkam w środkowo wschodniej Polsce tzn w Lublinie i tu jest wrecz goraco , nie wieje wiatr ..

Gość dsfdsfsfds
Którego słowa nie rozumiem, monotematyczny przygłupie? :D

Gość Młodainowa
zajmij się swoim życiem :D

Gość emilka24444444444
słowa ,, PROWOKACJA" , nie domysliłeś się o jakie mi chodzi? nie wiesz co to jest to masz słownik bo uzywasz słow ,ktorych nie rozumiesz

Gość emilka24444444444
to ,, otwórz " słownik miało byc

Gość Poollo-locco
Dlaczego uważacie,ze prowo? w moim mieście też widuję ludzi w kurtkach puchowych i zimowych kozakach....

Gość Przyjedź
do UK to wtedy sie zdziwisz. Ciapusy caly rok: deszcz, snieg, lato, zima zasuwaja w smierdzacych laczkach na gole nogi a czarnuchy nawet latem smigaja w zimowych czapkach ale to juz taki zboczenie typu: yo nigger objawiajace sie lancuchem na szyi, portkami wiszacymi w kroku, beatsami na uszach i slangiem niczym z Bronxu

a u mnie niby swieci słońce a zimno jak nie wiem, byłam dziś w krótkim rękawku, spódnicy i balerinach i zmarzłam jak cholera, żałowałam że nie mam kurtki

Gość emilka24444444444
Przyjedź-a daj spokój , ciekawe jak sie pocą w tych swoich czapkach ,butach zakrytych itd ja dzisiaj wyszłam w jeansach , balerinkach i bluzce z krótkim rekawem i nawet w tych dlugich spodniach było mi troche goraco Wiadomo ,że kazdego sprawa jak sie ubiera ,ale dziwie sie im poprostu ... Choc nie zupełnie tylko ich sprawa bo potem wszedzie pełno przepoconych ludzi np w autobusie

Gość emilka24444444444
layla. - nie no jak jest chłodniej troche to wiosenna kurtka oczywiscie ,ze jest ok ,ale nie zimowa i kozaki :O

u mnie przesadzają w drugą stronę, jak już wspomniałam dziś bylo chłodno a małolaty śmigały w króciutkich szortach i bokserkach :D żadna skrajność nie jest dobra. Ale to wszystko wina pogody - najpierw zimno, a potem nagle ciepło i ludzie nie wiedzą w co się ubrać.