Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonorra

Tak się zastanawiam

Polecane posty

Gość Eleonorra

Myślicie że jak ktoś wystawił mieszkanie za 110tyś. zł. do negocjacji, to sprzeda je za 95tyś w gotówce? Ktoś z Was kupił mieszkanie o 15tyś, taniej w ten sposób?

Gość NAMOLNA KUMPELA
Zapytaj spprzedąjacego, nie na forum przecież! Jeżeli to jest bez pośrednika, to wątpie żeby obniżył!

Gość CHYBA SOBIE ZARTUJESZ?
15 tysięcy taniej?! Chyba cie pogięło!

Gość Eleonorra
*******Namolna - to własnie bez pośrednika można bardziej ugrać cenę, bo przecież agencja ma prowizję od ceny mieszkania, więc z mojego doświadczenia wiem, że to własnie przez pośrednika jest marna nadzieja. *******A teksty w stylu "chyba sobie żartujesz" to nic wartościowego, wolałabym jakieś argumenty. Chciałabym też aby wypowiedziały się osoby które sporo wynegocjowały na cenie mieszkania.

Gość Eleonorra
Przepraszam, to był tekst że "mnie pogięło". Napisałam wyżej, że oferuję pieniądze w gotówce, a to raczej łakomy kąsek dla kogoś, komu się spieszy ze sprzedażą mieszkania, bo nie musi czekać aż ktoś łaskawie dostanie kredyt. Dlatego mam nadzieję, że jest to możliwe, ale oczywiście chciałabym zapytać innych, czy mieli takie przypadki.

Gość myślę, że jest 105tys.
bo te 5 to na ewentualne zbicie ceny, wyszysko zależy od desperacji sprzedajacego i od ilości chętnych oczywiście.

Gość myślę, że jest 105tys.
cholera popierdzieliłem pisałaś 110 na 95, a mi się ubzdurało, że 105 na 90. :-) Sądze, że poniżej 100 nie będzie chciał zejść.

Gość Eleonorra
Kurcze, też sądzę że poniżej 100 nie zejdzie :( Tyle że ja tych 5tyś naprawdę już znikąd nie wytrzasnę. Będę miała niebawem 95tyś. zdobyte z wielkim bólem. Mam nadzieję jednak, że czasem zdarzaly się przypadki zejścia z ceną o 15tyś. Może ktoś taki tu jest na forum :)

Gość Eleonorra
up