Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pontonnamiot

czy wasi faceci też tacy są?

Polecane posty

Gość pontonnamiot

bo mój ma 26 lat,a często się zachowuje jakby miał 16, i nie widzi w tym nic złego, i jeszcze mówi,ze to ja się zachowuje dziecinnie :O on chyba jest jakiś chory na głowę :O

Gość Rika5165
To znaczy co robi ?

Gość pontonnamiot
idzie do pubu i sika do kufla po wypiciu piwa

Gość pontonnamiot
do tego on czasem się zachowuje jak baba :( najchętniej to by siedział cały dzień na Facebooku i do tego gadał ze swoimi psiapsiółkami, obgaduje mnie do nich, one też mu się żalą, zwraca się do nich kochana, słońce, na powitanie się przytulają...najlepiej to by tylko latał do nich na kawki, chodził sobie z nimi na piwo (oczywiście beze mnie). żre tylko fast foody i słodycze, ogląda jakieś bzdury w internecie, spać to by mógł cały dzień.

Gość takiego sobie wybrałaś
niedojrzałego to co mamy go teraz wychować dla Ciebie czy co?

kopnij go w dupę, skoro obrabia Ci Twoją z koleżankami. mój też czasem zachowuje się jak dziecko, ale nie w taki sposób, żartuje sobie, wygłupia się, ale czegoś takiego w ogóle by się nie dopuścił, a FB w ogóle nie uznaje.

Gość pontonnamiot
ale on nie widzi w tym nic złego,bo uważa,że z dziewczynami się lepiej dogaduje i woli z nimi gadać, a jak kiedyś powiedziałam,że jest babiarzem to się obraził...i nie chodzi o to,że jestem zazdrosna, ale w związku nie powinno byc takich zachowań,a on tego nie rozumie :(

Gość _motylek21_
Mam to samo...mój facet ma 26lat we wrześniu będzie 27, a siedzi na fb, pisze ze swoimi byłymi(przyjacióleczkami), siedzi na internecie i szuka jakich bzdur, od samego rana fab, budzi sie w nocy fb, juz tyle razy go z tego powodu zostawiałam, obiecał poprawę i nic;/ mam dosyć.