Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona21212121212

Miłosc jest slepa

Polecane posty

Gość Ona21212121212

Witam Was wszystkich. Jestem z chłopakiem 2, 5 roku. Jakis rok temu zdradził mnie (całował się i przytulał z inna) nie przyznał się, kolezanka mi po jakims czasie powiedziala , ze to widziała. Poł roku temu znowu mnie zdradził, poszedł z kolegami na domowke, ja byłam w pracy(nocka) i go tam tylko zawiozlam. Okazało się , ze przespał się tam z moja znajomą , on sie nie przyznał , twierdzi , ze nie pamięta... Dowiedziałam sie od przyjaciolki, ktora tam była. Pracuje w innym mieście widujemy sie tylko w sobote i niedziele . Wiem, ze tam imprezuje, bo jak do niego dzownie wieczorem to albo nie odpiera, albo pisze , ze juz zasypia i tysiac innych wymowek. Jak jestem z nim to jest dla mnie bardzo dobry, dba o mnie, jak cos przeskrobie to zawsze przeprasza, kupuje prezenty, no przyloz do rany jest.. Seks z nim jest wspaniały.. On jest przystojny, strasznie.. Mowi, ze chce miec ze mna dzieci, ze chce sie ożenić ze mnie. Że jestem jego skarbem.. Ale z drugiej strony jego wybryki tego nie potwierdzaja. ZOSTAWIC go nie dam rady, bo jest całym moim światem.. Może jestem naiwna myśląc, że się zmieni... Ale ja go kocham i tak , pomimo wszystkiego.

Gość 09876trg;lknbvcfds345678
To po cholerę ten wątek założyłaś? Aby oznajmić że dupka nie zostawisz a sama jesteś kompletną kretynką? Żałosne to! A myślisz że co on wyprawia gdy nie jesteś przy nim? Próbkę tego dostałaś już 2 razy! To nie miłość jest ślepa ale Ty. Chociaż co gorsze widzisz to co wyrabia a mimo to ignorujesz! Wystarczy że Ci facet bajek kilka poopowida ze chce mieć z Tobą dzieci a Ty już miękniesz. Moje gratulacje bo znalazł sobie idiotkę, któr a mimo tego że doprawia jej rogi to ona jest w niego jak w obrazek wpatrzona. Będziesz cierpiała i to nie raz ale tylko na własne życzenie.

Gość hgjhgjhgj h
:)

Gość Ona21212121212
nie wiem po co to napisalam, chcialam wyrzucic z siebie;/