Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa kamila

Blog młodej mężatki - pierwsze rozczarowania

Polecane posty

Gość paramparam pam
Hej Bardzo fajnie piszesz - znaczy chodzi mi tu o sam sposób pisania - dobrze się to czyta (w sensie tekstu), choć sama treść jak rozumiem bywa dla Ciebie trudna. A tak w ogóle to co studiujesz dokładnie? Bo chyba jesteśmy w podobnym wieku - tak mi się przynajmniej wydaje ;) Choć ja mężatką nie jestem i chyba długo się jeszcze na to nie zanosi (stety lub nie :P). Ja właśnie też na filologii jestem i może przez to spojrzałam najpierw na samą warstwę "techniczną" tekstu ;) Przypominaj się tu od czasu do czasu, to z chęcią poczytam Twoje teksty ;) Pozdrowienia!

Gość Nastia Janowa
Cześć ludzi, tak jak ja, używa netbooków z 13" ekranem (bo większy niepotrzebny), a część korzysta z tabletów - przy tak dużym obrazku nagłówka można skutecznie zniechęcić się do czytania. Autorka może tracić czytelników. To nie jest strona galerii a blog, więc to treść jest najważniejsza. Kłania się tu znajomość użyteczności aplikacji.

Gość zaaaaaaaaaaa
czy jest coś o seksie - bo nie wiem czy warto wchodzić?

Gość Twoi rodzice maja w
nie otwiera sie ten blog...

Gość a co to za usuwanie negatywnyc
komentarzy, co prawda w oczy kole ze blog denny i nudny jak zeszłoroczny śnieg ten cały blog to jedno wielkie rozczarowanie