Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmbnm

Załamałam się - brak pracy

Polecane posty

Gość bnmbnm

Szukam, szukam i nic, teraz wysyłam CV na ogłoszenie które sie pojawiło dzisiaj rano na gumtree i przypadkiem spojrzałam na ilość odsłon strony - prawie 4000. Chyba sie rozpłacze.

Gość załamanakompletnienagranicy
Ja bym chciała pracować, to mam zakaz chodzenia na rozmowy kwalifikacyjne.

Gość bnmbnm
kto zakazał? Ja bym chciała chodzić ale nie dzwonią...

Moge ci pomóc zarobić kilka tys miesięcznie ale nie dam ci umowy o pracę. Mogę ci pomóc robić coraz większą kasę ale nie zatrudnię cie.

Gość ghszenm
w jakim miescie szukasz?

Gość JANKIELEK
Nie jesteś sama mam to samo

Gość JANKIELEK
EWWKKAaaa Moge ci pomóc zarobić kilka tys miesięcznie ale nie dam ci umowy o pracę. Mogę ci pomóc robić coraz większą kasę ale nie zatrudnię cie. mogę pokierować jak zarobić miesięcznie od 1000zł Zdradź mi ten sekret EWWKKAaaa

Gość sdcdc
ewka spierdalaj stad! te swoje propozycje wsadz sew dupe! ps witaj w klubie autorko...odechciewa sie zyc

Gość bnmbnm
No masakra, myslalam ze serio juz cos sie ruszy bo kilka fajnych ofert znalazłam, ale jak widze ze mają po 4000 odsłon... no na pewno...

Gość a co mi tam!
ja też jestem załamana, wysyłam te CV potem sie okazuje, ze chetnych na 1 miejsce 150, albo nie dzwonia w ogole, szukam od nowego roku i bylam na 4 rozmowach, gdzie i tak glownie sie okazywalo ze szukaja na troche inne stanowisko niz bylo w ofercie bo moje kwalifikacje sa za male, a ja nie mam wcale wielkich oczekiwań finansowych, chce tylko zeby ktoś mi dał szanse:(

Gość carim benzema
to wez jakakolwiek robote za 800-1000 pln

Gość a co mi tam!
nawet takich nie proponuja, nawet na kelnerke składałam na pol etatu zeby cokolwiek zarobic, to nie bo zaraz strace status studenta i nie oplaca im sie mnie zatrudniać, na kase tez chca studentów albo z 10 lat doswiadcznia

Gość carim benzema
no ale sa firmy które szukają non stop od lat,w internecie jest tego masa,płacą najniższe mozliwe pieniadze,ale jak masz ochote pracowac to prosze bardzo

Gość aasaiderta
przedstawiciele handlowi,w fabrykach na taśmę,do ochrony itp

Gość bnmbnm
Gdzie są te firmy? Wszedzie tylko szukają akwizytorów, i płacą w zaleznosci od sprzedazy, czyli mozesz popylac cały miesiac za darmo.

Gość bnmbnm
w farbykach u mnie wszedzie piszą że "wymagany warunek - pół roku doświadczenia przy produkcji"

Gość marianna pe ***
normalka i czy tu się załamywać

Gość ssddfgfgg
ja juz nawet nie szukam, daję korepetycje i z tego mam swoje grosze, na szczescie mieszkam z rodzicami, wiec nie musze jeszcze martwic sie o to czy mi starczy

Gość carim benzema
nie wiem skąd jesteś,ale ja szukam roboty dość długo i tego typu oferty sa od kiedy szukam z tym ze ja wole nic nie robić,niż robić coś z czego nic nie ma

Gość bnmbnm
Korki spoko żeby dorobic ale nie jako praca... :/ Zeświruje chyba

Gość racja racja
pracy jest w choooj tylko wam sie nie chce pracować.Wasze wymagania i oczekiwania przerastają 2 krotnie średniakrajową.Chcesz pracować? Prosze w czym poblem? Może żle szukasz? Do sprzatania w cholere ogłoszeń,kelnerki,barmanki sprzątaczki szwaczki do przyuczenia itp..... Ja jak chciałam pracowac to w 3 dni znalazłam pracę......nigdy nie szyłam a poszłam tam gdzie szukali .........i pracuję juz 3 lata szyję jak tralala....wszystkiego sie można nauczyc trzeba tylko chcieć:-) A wy pewnie szukacie pracy biurowej z 2500 tyś to sie nie dziwie ,ze przechodzicie załamanie ...... Dzisiejszy świat postawił za wysoko poprzeczkę. Szkolą uczą ,studia wszystko. Licza ,ze jak sie wykształcą to beda łochochocho Do pracy w sklepie sie nie zniża bo przeciez jedna z dróga po studiach I datego siedza i płaczą ,ze nie ma pracy. A ja wykształcona i poszłam do pracy bo musiałam i jestem zadowolona:-)

Gość bnmbnm
Ale o jakich ofertach mówisz? Ja bym wolała robić cokolwiek niż siedzieć w domu ale wszedzie na produkcje chcą doświadczenia, no kosmos jakis. Do ochrony grupe inwalidzką :D A do sklepów status studenta ;D

Gość racja racja
Trochę ogłady w dzisiejszych realiach........paniusie zasrane. Bo tipsy połamiecie na kasach i na solarke wam nie wystarczy,.Cholery jedne..... Do roboty sie weście inie nażekajcie ,ze nie ma pracy!!!!! Praca jest tylko nie ma kto robić.!

Gość bnmbnm
Opowiadasz głupoty. Fajnie że Ci się poszczęściło, ale nie każdy tak ma. NA szwaczki też wysłałam CV swoją drogą, nawet dzwoniłam, ale powiedzieli że przyuczenie polega na dokładnym powiedzeniu co i jak, ale szyć już trzeba umieć i najlepiej żeby mieć skonczony kurs krawiecki czy cos takiego. Super :/

racja racja -jak się che to się pracę znajdzie! Tutaj tematy zakładają osoby nieprawdziwe w sęcie tego że nie są to internauci mający faktycznie takie problemy. Jest to najfikcyjniejsze forum jakie znam w całej sieci. A ponieważ to wiem nie jestem tutaj mile widziana.

Gość racja racja
Do sprzątania nie potrzebują doświadczenia.......choć słyszałam ,że mile widziane....ale pacy jest od cholery i nikt mi nie przegada.U nas ciagle szukaja kogoś do roboty ale chętnych nie ma bo przeciez lepiej siedziec na bezrobociu,ciagnąć kase z MOPSU niż robić za najniższa krajową.I dobrze......przynajmniej wiem ,ze mnie nie zwolnia bo nie majaniogo na moje miejsce...hahahaha Leniwe zapatrzone w siebie z wysokimi mniemaniami suki

Gość bnmbnm
2500? Dziewczyno, pracowałabym i za 1000, tylko żeby taką prace znaleźć! Też skończyłam studia, i co z tego, nawet już o tym nie wspominam bo wiem ze nic nie dają.

Gość carim benzema
praca jest,tylk,ze gówno z tej pracy masz,wynajmij mieszkanie i zyj za wypłate 1200 i jeszcze się zmuszaj do jakiejś chujowiny

Gość ale głupia ta powyzej
to, że tobie się trafiło to nie znaczy, że każdy ma takiego farta. Jakby pracy tyle było to by miliony z kraju nie uciekły,a w kraju nie byłoby 15 procent bezrobocia. Są przecież regiony w pl, gdzie bezrobocie wynosi ok.30%. Więc nie pierdol frazesów, bo każdy, kto chce cokolwiek zarobić to szuka wszędzie. Ludziom po studiach jest bardzo ciężko, bo takie osoby w sklepie czy na produkcji są skreślane, a ich cv ląduje w koszu.