Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzaaaaaaa123

Czy ja się odseparowuję?

Polecane posty

Gość luzaaaaaaa123

W wakacje mamy jechać do domku wujka męża na tydzień. Chciałabym ten czas na maxa poświęcić mężowi i dziecku. Niestety teściowa ze szwagierką wpadły na genialny pomysł by z nami tam pojechać. Dodam że pracujemy oboje i nie mamy czasu za bardzo dla synka. Synkiem na co dzień zajmuje się teściowa, do której jest bardzo przywiązany.Zatem jestem pewna że nie poświęcę dziecku tyle czasu ile bym chciała bo będzie chciał się czasem bawić np tylko z tesciową. W weekend majowy na jeden dzień mamy jechac na wycieczkę do większego miasta. Oczywiście szwagierka wymysliła ze do nas dołączy:( Chciałabym ten czas spędzić we trojkę, natomiast mąż jest bardzo zadziwiony jest tym faktem i zarzuca mi ze jestem odludkiem. Ja już zgłupialam, może faktycznie tak jest

Gość luzaaaaaaa123
up

nie, bynajmniej nie odseparowujesz się, rozumiem, że chcesz ten czas poświęcić mężowi i dziecku i nie chcesz intruzów. To Twoje prawo. Powinnas powiedzieć to głośno i wyraźnie i poczekać aż zakumają;)

Gość Cytrynkamalinka
Masz prawo spedzac urlop tak jak chcesz. Jesli chcecie byc sami to powinniscie byc sami. Wasza decyzja. Zarowno ty jak i maz musicie wspolnie zadecydowac. Nie sadze zebys byla odludkiem. Ja tez lubie spedzAc czas z mezem i synkiem , lubie tez w wiekszym gornie ale nie caly urlop tylko p. Kilka dni.