Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Co jest tańsze - prostytutka czy dziewczyna?

Polecane posty

Gość Athena ****
najtansza jest meska prostytutka

Gość przeżyty
Najtańsza jest prostytutka, następnie dziewczyna, kochanka a najwięcej kosztuje żona. Wiem co piszę.

Gość gość
nie wiesz co piszesz Inteligentne myślenie się kłania Bo jednak to żona jest najmniej kapitałochłonna, zreszta zwykle sama zarabia na swoje potrzeby i dokłada się do budżetu domowego A koszty generuje życie rodzinne z dziećmi, sam też kosztujesz sporo Jest koszt utrzymania mieszkania i mediów, ale ty też potrzebujesz tego mieszkania i mediów, nawet bez żony TE koszty się ponosi......no chyba ze mieszkasz pod mostem albo w lesie jako bezdomny Żona jest zwykle bardzo użyteczna i wykonuje niesamowicie wielka pracę dla rodziny , nawet jak jest żona domowa i zajmuje się tylko domem i dziećmi...............chyba że nie chcesz mieć rodziny swojej i dzieci Zresztą co ci tłumaczyć jesli twoje myślenie ogranicza się tylko do jednego a to jedno najtaniej jest w samoobsłudze na spacerku po lesie znajdź kawałek drewna z sękiem i wyjmij ten sęk, powstanie dziura po sęku.......wystarczy ci na dłuuugie użytkowanie

Gość wiercidełko
To kwestia nie tylko pieniędzy, ale i czasu. Prostytutka kosztuje najmniej dla faceta, mało obytego z kobietami. Bardziej doświadczony mężczyzna wie, że nie należy się angażować w kobietę, która nie odwzajemnia zainteresowania tyko szukać takiej, w której typie będzie nasza osoba. Taka kobieta będzie zainteresowana naszą osobą, a nie dodatkami, a spędzanie z nią czasu to będzie przyjemność, a nie łamigłówki jak tu by kupić więcej jej zainteresowania.

Gość gość
Jeśli masz duże potrzeby seksualne to lepiej dziewczynę mieć Jak masz małe potrzeby seksualne to wystarczy prostytutka. Ja osobiście mam małe potrzeby i korzystam co 2 tygodnie czasem co miesiąc z wizyty u prostytutki.Nie potrzebne mi użeranie się z jakąś rozkapryszoną księżniczką!