Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaKoChAnA na zaś

Która dołączy do 17 letniej przyszłej mamy

Polecane posty

Gość onabezogona29
Kobitk, jedne dojrzewają do macierzyństwa w wieku 16 lat a inne nigdy.....................

Gość Bubble Shooter
ciekawe tylko, kto Was utrzymywal......

Gość Szczesliwa.....
Hej.Ja czekam,zeby zrobic test :) Mam 18 lat i mam nadzieje,ze sie udalo :) nie obchodzi mnie zdanie innych. Jestem szczesliwa z moim narzeczonym i chce juz stabilizacji w zyciu ... Nie moge sie juz doczekac 2 kreseczekk :D Pozdrawiam wszystkie mlode mamusie. Mysle ze ten nowy temat powinnien byc tylko dla Nas i nie powinnysmy zwracac uwagi na tych ktorzy wypisuja tu glupoty...

Gość a niech to noooo
ja wpadlam ale mimo to jestem szczesliwa mama i mam wspanialego faceta i przeurocza corke

Gość ZaKoChAnA na zaś
takie zadowolone jesteście a dlaczego uważasz, że będą nas utrzymywać rodzice ? Ja bynajmniej nie mieszkam u rodziców a tylko z narzeczonym w naszym wspolnym domu . Zresztą mało to 30+ latków mieszka po slubie u rodziców , którzy pomagaja finansowo ? A my sobie radzimy lepiej niz nie jedna para po 30 stce

Gość Szczesliwa.....
ja tak samo mieszkam z narzeczonym i wspaniale sobie radzimy mimo tego,ze dalej sie ucze i nie zamierzam rzucic szkoly... a w tym roku na studia...wiec wiem,ze bedzie dobrze :)

Gość hm m m
szczesliwa... to jak idziesz na studia to po co sie decydujesz na dziecko? albo jedno albo drugie-bo nie mozna zjesc ciastko i miec ciastko. ale ty tepa jestes

Gość oluska2222
witam moge sie przyłączyć? Mam 17 lat i 3 miesięcznego synka:)

Gość gowniaryyyyyyy
kolejna co się pieprzy zamiast uczyć

Gość glupie malolatyyyyy
ja ju ż mam w domu 17 letniego matoła, co żeby nie rodzina to dziecko by było głodne i gołe. Także przestańcie pieprzyć, że 17 letnie to super matki, chyba, że powietrzem umieją z dzieckiem żyć i mieszkać pod mostem.

Gość Majeczka@
te głupie małolaty mają ojców swoich dzieci więc nie pluj jadem bo pewnie nie jedna 17 latka ma lepsze życie od twojego !

Gość a niech to noooo
niektore chyba czytac nie potrafia... przeciez dziewczyny pisza ze utrzymuja sie same z chlopakami niektore maja juz mezow... nie kumam tego to ze mlode nie znaczy ze zle i nie potrafia o siebie i swoje dziecko zadbac.... ja mieszkam z chlopakiem on pracuje ja na wekkendach chodze do szkoly a on siedzi z dzieckiem... ehhh....

Gość ZaKoChAnA na zaś
oluska witaj ;) Jestes szybsza ode mnie bo ja jak urodzę to będe miała prawie 18 lat ;) Żyjesz z ojcem dziecka ?

Gość ervuhe!ybvezrveb
zycze zeby zdechlo jak najpredzej rip ty i twoje zycie

Cześć dziewczyny ja w tym roku kończę 20 lat i mam 2 letnią córeczkę. Urodziłam ją mając 17 lat. Życzę wam powodzenia bo na pewno się przyda i cierpliwości do ludzi bo potrafią nieźle dogryźć;/ Moja ciąża była wpadką i powiem wam szczerze , że nie żałuję bycia matką tak ślicznej istotki ale jakbym mogła cofnąć czas to bym jeszcze troche poczekała. Mam starszą znajomą co urodziła w wieku 16 lat teraz ma 26 i szaleje na dyskotekach a dziecko siedzi z babcią. boję się, że jak moja córka podrośnie to też tak się wyrwę z domu bo wiem jak to z boku wygląda i co inni o niej myślą.

Gość eeeeeeozoeo
aborcja dzieci, z mysla o was min istnieje, nie korzytacie z niej, i patola sie poszerza

Gość a niech to noooo
ja w tym topiku nie widze zadnej patologi.. no chyba ze Ty skoro wyskakujesz z aborcja

Gość oooooooooghggooooooooooooo
...

Gość oluśka2222
Tak :) Mieszkamy sami, w czerwcu bierzemy ślub i wbrew opinii utrzymujemy sie sami i nie żerujemy na rodzicach :) teraz mieszkam sama z dzieckiem bo narzeczony wyjechał do pracy na 2 miesiące ale daje sobie radę i chodzę nadal do szkoły i dzieckiem potrafię sie zająć pomimo tego ze jest mi ciężko. A tak wogóle to Ci to mają jakiś problem na tym topiku to pewnie sami mieszkają z rodzicami którzy ich utrzymują :/

Gość Szczesliwa.....
hmmm... Ty jestes tepy/a Ja mam warunki na dziecko i dlatego sie na to zdecydowalismy z narzeczonym,a tak wogole nie wiem po co ludzie tu wchodza i innych krytykuja... nie znacie nawet sytuacji,a gadacie jakies glupoty.

Gość oluśka2222
szczęśliwa :) u nas też to nie była wpadka więc nie jesteś sama:) a opinię innych olej bo nie ma sensu tego czytać nawet

Gość a niech to noooo
ja juz siebprzyzwyczailam... na kazdym kroku jakies zlosliwe komentarze... juz je ignoruje

Gość Szczesliwa.....
dokladnie ...tylko,ze to jest bardzo wkurzajace... nie rozumiem po co tuu wchodza :P

Gość Szczesliwa.....
Oluskaa no po prostu czasami dziewczyny w wieku 17-18 lat sa bardziej dojrzale niz te starsze ... nic w tym zlego,ze ma sie dzieci w tym wieku,czy nawet jezeli sie planuje. czasami po prostu ludzie chca czegos innego o zycia i z roznych powodow :) przeciez dobrze zdajemy sobie z tego sprawe co robimy i z czym sie macierzynstwo wiaze.... ? ahhh szkoda slow na tych zlosliwcow :) jak ma synus na imie ? :) pozdrawiam

Gość oluśka2222
synek Aleksander :)

Witam! Przygotowuję program tv, do którego chcę zaprosić nastoletnie dziewczyny, które obecnie są w ciąży i oczekują przyjścia maleństwa na świat. Chcemy porozmawiać z przyszłymi młodymi mamami na temat macierzyństwa w młodym wieku. Zainteresowane przyszłe mamy proszę o wiadomość na adres: pp2013@gazeta.pl

Gość gość
idiotyczny temat, nie ma to jak wzajemne pocieszanko ze się w gówniarskim wieku wpadło. :):):) nigdy nie chciałabym być córką gówniary, chcę być córką kogoś ważnego z głową na karku , starszego, dobrego i mądrego. Zanim zaliczycie wpadkę małolaty zastanówcie sie "okiem" świadomego dziecka jaką mamę i jakiego tatę chciało by mieć

Gość gość
nigdy nie uwierzę w te bzdury że gówniary są dojrzalsze od starszych kobiet, które mają już stabilną sytuację finansową, szaleństwo młodości za sobą i wiedzą czego chcę. Wam się wydaje że chcecie mieć dzieciura, idealizujecie macierzyństwo aż do zrzygania. Zamiast tego można było lepiej poznać ten świat, nabyć życiową wiedzą, wykształcić się zarobić kasę, pojechać na wycieczkę. Nie pieprzcie bzdur że jest inaczej :D:D:D

Gość Madeleine76
A co maja pisac , ze sobie zycie spiepszyly, niech sie pocieszaja ze maja luks, maliny i stokrotki :)

Gość gość
ale dają d**y