Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mar_Celina

Co dziewczyna powinna robić podczas seksu by facet miał ją za extra w te sprawy?

Polecane posty

Może to głupie pytanie, ale strasznie mnie nurtuje. Ponad rok temu poznałam extra faceta. Przystojny, super zadbany, ładnie sie ubierał i kapitalnie pachniał. Starszy ode mnie o 7 lat (ja mam teraz 20), imponował mi i poczułam niezłą chemie do niego, okazało sie że też mu sie spodobałam. Byłam po rozstaniu z facetem, więc nie chciałam związku, ale ciągnęło nas do siebie więc zaproponowałam mu kumplowski seks. Niestety poległam na całej linii, wypadłam strasznie słabo, miał sporego penisa i praktycznie nie mógł we mnie wejść (chociaż dziewica nie byłam - miałam wcześniej dwóch partnerów), bałam się też zrobić mu ustami. Czułam się po tym wszystkim fatalnie, bo wcześniej mocno iskrzyło, a ja go zawiodłam, przez to nasz kontakt się urwał. Niedawno na powrót nawiązaliśmy kontakt, przez przypadek, narazie na fb tylko, ale są plany żeby się spotkać i może powtórzyć wspólną noc. I stąd moje pytanie w temacie, co mam robić by zrobić piorunujące wrażenie na nim? Jak się w łóżku zachowywać by uznał mnie za zajebistą w te klocki?

Gość różowa landryneczka
Może powinnas zalozyc sexi bielizne. Napewno by sie ucieszyl

Gość On28waw
moze zrób mu wreszcie tego loda,tak na dobry początek

Gość miś korabol1234
Ja nie wierze że istnieją takie idiotki. Podstawówkę chociaż masz skonczoną? :D

Gość miś korabol1234
Nie ogarniam jak ktos wieku 20 lat może pisać takie brednie - przecież to dziecko musi jakies byc chyba

VV70B gdzie Ty się błąkasz??Ech wspaniałe czasy były z mm757,setunią rewq i wiele innych.Pozdrawiam Cię serdecznie.Wtedy chyba byłem klopsem jak pamiętam :D