Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lostendos

Mam 27 lat, czy mam szansę na poznanie kobiety, która będzie wolna?

Polecane posty

Gość lostendos

..i która mi się podoba? Wiadomo, nie myślę o boginii, tylko o tym, żeby nie brać, "bo sobie innej nie znajdę" 5 lat miałem ogromną przepaść, po tym jak się z kimś rozstałem. Najpierw się łudziłem, potem przyzwyczaiłem do bycia samemu Ale brakuje mi uczuć jak sie w tym odnaleźć i znaleźć w końcu kogoś, gdzie szukać? czy talent do fotografii, gitary i śpiewu oraz malowania może mi pomóc? proszę was o wsparcie i radę

Gość lostendos
...czy na prawdę jest tak źle?

Gość łąka pstrokata
Masz prawie taką samą szansę jak 5 lat temu. Dużo jest wolnych dziewczyn w wieku dwadzieścia kilka lat, połowa z nich jest ładna, a połowa z tych ładnych jest fajna, reszta zależy od tylu czynników, że nie ma co prognozować.

Ja mam chłopaka, ale brakuje mi bliskości, więc nie wiem czy samotność nie lepsza. Ma gnojek 22 lata i mi ciśnie, że jestem stara...

Gość łąka pstrokata
A talent do malowania mnie by porwał :D Podziwiałabym twoje dzieła.

Gość możesz znaleźć spokojnie ale
tak ok 16 lat to już są fajne kobiety

Gość łąka pstrokata
Cukiereczka, ja swojemu cisnę, że jest gówniarz, ale tak naprawdę w dorosłym życiu różnica wieku 2 lata to nic takiego, co innego gdy ty miałaś 3 lata i z piachu budowałaś już a on w majty jeszcze srał :P

Gość ja jestem dziewczyną
mam 24 lata i bardzo mi przykro, bo podejrzewam, że już zawsze będę sama:( ja pier..., co za podłe uczucie:( facetowi łatwiej chyba niż dziewczynie znaleźć kogoś

Gość jijdk
młode kobiety 16+ lecą na takich 24+ więc nie bój się. Takich 20pare nie bierz pod uwagę bo to już odpady są. Najczęściej miały już po 15-20 partnerów seksualnych, samotne matki, albo laski z wygórowanymi wymaganiami i zrzędy.

Gość nksksiejeanjjdn
ja jestem wolna i mam 26 lat, mam pracę, utrzymuję się sama, chodzę na siłownię w dodatku jestem dziewicą, masz jeszcze jakies wymagania?

Najczęściej miały już po 15-20 partnerów seksualnych, samotne matki, albo laski z wygórowanymi wymaganiami i zrzędy. Ty chyba o jakichś dziwkach piszesz.

Gość lostendos
że od 16 roku życia, kobiety wolne? O to chodzi? albo to żart, albo jestem mistrzem odczytywania aluzji A propos młodych Spodobała mi się ostatnio 19 letnia dziewczyna, dowiedziałem się tego później z fb wygląda bardzo kobieco, ale chyba nie jest zainteresowana, bo przekłada nasze spotkania. Tak więc muszę sobie z nią dać spokój Tylko gdzie szukać dziś kobiety? Bo sama to się chyba nie znajdzie

Gość lostendos
moje wymagania są tylko takie, i aż takie Dwie strony muszą sobie przypaść do gustu Np taki wygląd Nie jestem zwolennikiem wyglądu modelki Interesuje mnie oryginalna uroda i to nie jest jakiś wyznacznik najpiękniejszej "to coś" jest tutaj bardzo ważne Ta chemia po obu stronach

Gość lostendos
nksksiejeanjjdn to bardzo fajne, że sobie radzisz, jesteś niezależna i samodzielna bardzo na plus dzisiaj

Gość edferef4
nksksiejeanjjdn ja jestem wolna i mam 26 lat, mam pracę, utrzymuję się sama, chodzę na siłownię w dodatku jestem dziewicą, masz jeszcze jakies wymagania? 4 Gdybyś taka była rzeczywiście to: po 1 nie byłabyś wolna po 2 nie była byś dziewicą

Gość ja jestem dziewczyną
to nie prawda, że w wieku powyżej 20 kobiety są zrzędliwe, ja mam 24 i do zrzędzenia mi bardzo daleko, wręcz przeciwnie....

Gość edferef4
Cukiereczka 24 edferef4 Czyli , to że chodzi na siłownię oznacza że nie powinna byc dziewicą? 4 Chodzi o całość. Taka kobieta ma zbyt wiele plusów. Więc nie powinna być sama a tym samym nie powinna być i dziewicą. Chyba, że to co napisała o sobie jest kłamstwem.

Gość lostendos
jestem przykładem na to, ze może być inaczej Ja byłem sam przez te kilka lat na własna prośbę Czułem się bezpiecznie, nie prowadziłem wybujałego życia towarzyskiego, żyłem złudzeniem i przeszłością, moje dni wyglądały bardzo podobnie, nie studiowałem w tym czasie na żadnej uczelni, pracowałem w miejscu, gdzie nikogo ciekawego nie widziałem, nie próbowałem sobie nikogo znaleźć No i jestem, obudzony z ręką w nocniku i świadomością, że coś mnie ominęło ?Nie jestem modelem, ale brzydki też nie jestem Mam mocne rysy twarzy, zakola i 180 cm

Gość Ja mając 28 lat znalazłem
laskę w wieku 17 lat i jest super polecam młode kobiety 15+

Gość lostendos
28 lat ... ale co, jesteś z nią w związku? i ile jesteście razem?

Gość Filozof_w_mordę
A ja gdy miałem 23 lata poznałem 17 latke która mnie chciała, ale pomyślałem sobie, że to nie ma sensu i odpuściłem. Teraz mam 24 i zauważyłem że dla ostatniej która miała 19 lat byłem za stary. Porąbane o wszystko.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
i zrzędy.>>>:D no to się z wiekiem nasila chyba :D

Gość Filozof_w_mordę
Cóż, ja mam 24 lata a o no nie tak już mało. Ostatnio chciałem poznać dziewczyne o rok starszą to mi wywaliła, że nie zadaje się z młodszymi. Więc chyba ni ma reguły, a nie łudźmy się, mam koleżanke 18 lenią, której bardzo wpadłem w oko, o taka sama różnica jak z tamtą co ją poznałem rok wcześniej. Tyle, że tamta była seksowniejsza. Ale człowiek czasem to głupi jest. Ja nie skreślam nawet równolatek, i nawet rok czy dwa lata starszych, lecz widać pewną prawidłowość. Ale jak o koś wcześniej napisał, młodsza czytaj mniej partnerów seksualnych, albo może nawe wcale, bądź jeden. A starsza no cóż, ryzyko duże, że prawidłowość odwrotna. Widziałem już nie jeden numer jaki odwaliły dziewczyny w wieku 24 - 25 lat. Myśle, że rozwiązanie młodsza może być bezpieczniejsze. jak to gdzieś czytałęm, aby wziąć taką i sobie upilnować aby nie waiowała do tego wieku 25 lat, to później będzie już normalna.

Autorze - talent to rzecz indywidualna , jedna doceni, inna wysmieje - ani to wada ani zaleta - ewentualnie szukaj wsrod kobiet ktore lubia grajkow z gitara. Szanse masz jest sporo dzieczyn w tym wieku ktorym rowniez nie udalo sie znalezc partnera, i zwykle jest ku temu powod.

Gość już samo to:
27 lat to dopiero początek życia. Szanse dopiero się pojawią!!! Więc nie załamuj się, bo dopiero wszystko przed Tobą.