Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lostendos

Mam 27 lat, czy mam szansę na poznanie kobiety, która będzie wolna?

Polecane posty

Gość 7890[;l,
Jakby to pisał prawiczek to pisałybyście, że jest ścierwem

Gość asddsa
Ja tez jestem sam bo mam chyba zduze wymagania. Glowie to dziewictwo, inteligencja i osobowosc, wyglad tez wazny ale mniej. Poztym uroda to rzecz wzgledna i zalezy od patrzacego a mi sie zazwyczaj nie podobaja solary i dziewczyny szczuple na szpilkach w mini i tipsach a takich najwiecej w mojej okolicy. W klubach albo same malolaty albo dziewczyny ktore wygladaj jak kurwy. chyba zaczme chodzic do kosciola moze jakas znajde;p Najgorsze jest to ze jestem towarzyski ale niesmialy jesli mam podejsc do kobiety ktora mi sie podoba na ulicy, a w klubach tak jak mowie same maloty i kurwy. Takze mam ograniczone pole poszukiwan gdzie moglbym jakas poznac a najgorsze ze mi to na codzien tak nie przeszkadza. Niedlugo trzeba pomyslec nad jakimis miejscem gdzie mozna spotkac wolna dziewczyne 26+. Jak narazie to jak jakas poznaje to wsrod znajomych no i ma chlopaka a ja mam zasady ze zajetej nie ruszam, nie bawie sie w odbijanie itd.

Gość asasasa
Ja proponuję założyć konto na jakimś portalu randkowym. Sama z niego korzystałam i poznałam tam wielu ciekawych, naprawdę wartościowych osób. Z jednym się spotykaliśmy przez pare miesięcy.

Gość nksksiejeanjjdn
"edferef4 nksksiejeanjjdn ja jestem wolna i mam 26 lat, mam pracę, utrzymuję się sama, chodzę na siłownię w dodatku jestem dziewicą, masz jeszcze jakies wymagania? 4 Gdybyś taka była rzeczywiście to: po 1 nie byłabyś wolna po 2 nie była byś dziewicą" XXX Własnie dlatego jestem wolna i jestem dziewicą, co więcej- wolność dla mnie znaczy więcej niz brak faceta

Gość nie wyobrazam sobie
bycia z kobieta, ktora miala wielu partnerow

Gość asddsa
nksksiejeanjjdn. Cos w tym jest tez boje sie czasem zaborczosci zwiazkow i jak dziewczyna mnie osacza brakuje mi "tlenu", "przestrzeni".

Gość Borys_Śląsk
Musisz mieć facjatę Ronaldo lub dobrze zarabiać a najlepiej jedno i drugie wtedy każda kobieta jest twoja.

Wiesz, pełno jest dziewczyn młodszych, które lecą na starszego kolesia. Znam ludzi, którzy po 30 sobie kogoś znaleźli, wystarczy szukać ;)

Gość Borys_Śląsk
Te co mają 20 kilka lat wolą gości po 30tce bo dobrze wiedzą że taki facet już nie mieszka z rodzicami i ma pracę a rówieśnicy wiadomo w większości mieszkają z rodzicami,jeszcze się uczą i szukają pracy :) Sam znam kilku gości co mają 30 kilka lat i panny 20 paroletnie.