Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d,szcszm,fawf

byly pyta czt go kocham..

Polecane posty

Gość d,szcszm,fawf

nie jestesmy razem prawie rok, mamy kontakt a od czesto pyta czy go kocham..oboje nie mamy nikogo, o co mu chodzi ?

Gość wrona_bez_ogona
dupe sobie zabezpiecza jakby nie udało mu sie znaleźć innej naiwnej

Gość d,szcszm,fawf
nie tutaj nie jestem wyjsciem awaryjnym. Koles ma duze powodzenie, nigdy tego nie wykorzystywal..ale wele za nim lata. Czesto wlasnie zadaje mi to pytanie i pyta czy chcialabym jeszcze z nim byc. Mowi ze nie jestem mu obojetna, ze jestem wazna, kontaktu nie potrafi zerwac, twierdzi ze ja moge wszystko i "stracil" uczucia, w sensie ze zadna nie potrafi sie zainteresowac.

Gość uwierzyć nie mogę uszczypnijci
to my mamy wiedzieć ;p

Gość d,szcszm,fawf
nie tutaj tez nie chodzi o seks! od czasu rozstania go nie bylo i nie bylo takiej sytuacji, on po prostu kiedys, tzn za czasow kiedy bylismy razem bardzo mnie kochal, wrecz szalenie, przez klotnie, jego zazdrosc rozstalismy sie. Niby sie roztsalismy a ciagle jest to cos, ta ogromna chemia itd..nie ogarniam, ciagle zadaje mi to pytanie z tematu mimo ze ja nie pytam a sam nie powie "kocham Cie" mysle ze to typowa meska duma..

Gość d,szcszm,fawf
wytlumaczy mi ktos jego tok myslenia ? a mowia ze kobiety sa skomplikowane :| w jedej minucie mowi ze teskni, ze musi mnie pzytulic i ze musze o nmim zapomniec a proponuje spotkanie :|

pewnie sie czuje samotny;-) odpowiedz mu ze kochasz go miloscia wielka, nieskonczona i buchajaca co dnia;-) i zlej kolesia - nie ma co odgrzewac starych kotletow, to niestrawne;/

Gość d,szcszm,fawf
pokazuje ze mu cos jest na rzeczy a mmowi co innego czasami..po co?!

Gość 1365666
A kochasz go?

Gość gigi gigi
przyzwyczaja cię do tego, zebyś była zawsze gotowa, kiedy on będzie miał ochotę i zależna od jego nastrojów - a co za tym idzie - twoje uczucia i potrzeby ma w dupie

Gość d,szcszm,fawf
mysle, ze kocham nadal, gdyz nie potrafie sie nikim zainteresowac, nawet najwiekszym przystojniakiem, irytuje mnie dotyk innych facetow - dotyk exa wrecz koi.. on ma dokladnie to samo i tak samo nie potrafi sie inna zainteresowac a minelo juz spoo czasu, dlatego uwazam ze nadal cos w tym jest:(