Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam

problem z ANGIELSKIM, czy moze ktos mi pomoc????

Polecane posty

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam

napisalam krotki tekst do analizy,i nie wiem czy jest dobrze, moglby to ktos tylko przeczytac, i ewentualnie napisac co jest zle? blagam to bardzo wazne, a sama nie widze juz bledow :(((( Inspiration for idea: My inspiration were photos which i have found in Internet. for logo: The biggest problem for me was choose an strong logo, which will be perfect for my product. I have made a lot of interesting logos, but i spent a lot of time to develop one of them. My inspirations where other logos of products, pictures of watermelon, and page where I found out interesting things about this fruit. for design website: When I made an perfect logo for my product, I decided connect my idea of logo with design for webiste. My inspiration was my own logo, and colors which i have used for it. I checked some websites about fruits, to be sure if no one have used similar design before me. for things with will promote my product: I decided that my target group are women, and it helped me a lot to choice products which will promote my company. My inspiration were women, and things which they usually use. Brainstorm: I started my work from brainstorm about my product. I wrote all informations which I know about Watermelon, and then I took a closer look at some of the elements which I wrote.

Gość jdsjskkkk
na moje oko jest ok

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
na pewno nie jest, wiem ze zrobilam duzo bledow, ale nie moge ich sama dostrzec potrzebuje kogos kto mnie jakos nakieruje, z gory bardzo barrrrrdzo dziekuje

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
no proszeeeeeeeeeee

Gość cecylli
Kupy się nie trzyma. Dlaczego używasz "an" przed rzeczownikami, gdzie wystarczy "a"? Tekst trzeba gruntownie przeredagować, bo jest bardzo nieporadny.

Gość marekkk rzeszow 87
orlem nie jestem to ci nie pomoge. Moze ci sie jakis nauczyciel an kafe trafi, i cos podpowie, powodzenia :D

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
wiec tam gdzie uzylam an, powinno byc a, tak?

Gość cecylli
was choose zmień na "was to choose"

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
nie mam pojecia jak poprawic taki tekst, ewentualnie jak ktos mi wskaze bledy, albo powie ktore zdanie jest calkiem zle... :(

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
zmienilam, dziekuje

Gość cecylli
but i spent a lot of time to develop one of them "to develop" zastąp "developing"

Gość Elizzka877722
nie jest zle, jak rozumiem to jest tylko czesc jakiegos tekstu, masz pare literowek i te an zamien na a bo dziwnie to brzmi

Gość cecylli
I decided that my target group are women zmień I decided women would be my target group

Gość cecylli
which will be perfect for my product will na would

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
ok, zmienilam :)

Gość cecylli
decided connect decided to connect

dla kogo piszesz ten tekst? dla pracodawcy czy wypracowanie maturalne??? Tekst jest Ok i poprawny.Nawet jak jest gdzies maly blad.(dlatpracodawcy) a wiedza o czym piszesz,to masz prace na bank(chyba ze ktos ma wiecej doswidczenia) Jesli text jest maturalny to znajda maly przecinek zeby ci dowalic

Gość cecylli
zmień have na had and colors which i have used for it

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
tekst jest do raportu o moim produkcie, jest to na jezyk angielski, i babka bedzie oceniala wszystko, kazda gafa moze mi popsuc ocene :( dziekuje wszystkiim ktorzy mi tutaj pomagaja :) jestescie cudowni, szczegolnie cecylli :)

Gość kaisienka
Ogólnie: nie stawiaj przecinków przed "and". "was to choose", ....."and I've spent a lot of time improving one of them....", "My inspiration was....","... and a page where....", "For website design", "After making a perfect logo of my product, I've decided to connect my logo idea with a website design" (o ile dobrze rozumiem sens zdania), ".....and colours (Br ENglish) I have used.", "I've checked some websites about fruit to be sure that no one has used a similar design before me." "Things that will promote my product: I've decided....", "to choose products...", ja bym dała The przed "brainstorm" "I've written all information I know about watermelons and also I've taken a closer look at some elements that I've already written". W ogóle to jest tylko wierzchołek gory, jeszcze bym wszystko dała najchętniej w present perfect.

Gość cecylli
kochanka... tekst nie jest poprawny poza wieloma błędami gramatycznymi jest skopany stylistycznie, ale tu już trzeba by to przeredagować

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
and colors which i HAD used for it - o to chodzi, tak? :)

Gość cecylli
Pod żadnym pozorem nie używaj form skróconych jak ktoś ci tu poprawia!

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
masakra z tym tekstem, nie wiedzialam ze jest az tak zle...

Gość kaisienka
"I've written all information I know about watermelons and also I've taken a closer look at some elements that I've already found".===wcześniej było masło maślane:)

Gość cecylli
Nie może być present perfect kiedy opisuje zmaganie się z logo w czasie przeszłym nie nie wprowadzajcie w błąd!

Gość kaisienka
No jeżeli to jakaś praca oficjalna to nie używaj skrótów. Oczywiście. I zgadzam się, że tu dużo stylow i wiele rzeczy mi sie nie zgadza. Trzeba by było cały materiał pisac od nowa. Poprawiam chociaż troszkę.

Gość cecylli
kaisienka no proszę cię! Psujesz jej tę pracę do końca! Dziewczyno lepiej już nie pomagaj...

Gość kaisienka
Jeżeli przedstawia komus logo i potem opisuje, jak tego dokonala krok po kroku, to jak najbardziej perfect.