Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam

problem z ANGIELSKIM, czy moze ktos mi pomoc????

Polecane posty

Gość cecylli
żadne "the brainstorm"! sorry, nie mam już czasu tu ślęczeć

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
postaram sie pozmieniac wszystko to co napisaliscie, mam nadzieje ze to jakos pomoze, i nie dostane zlej oceny.. dziekuje wszystkim, kto staral/ stara mi sie pomoc

Gość cecylli
kaisienka daj spokój... długa nauka przed tobą... bye

Gość kaisienka
Cecyli-to napisz jej lepiej skoro potrafisz. Nie lubie osob, ktore tylko krytykuja.

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
to ja juz calkiem sie pogubilam w tych poprawkach.. :(

Gość yoyoyoyooooo
ktos ci to powinien napisac i wyslac tutaj, bo porobisz sobie wiecej bledow jak bedziesz sama poprawiala bledy, i kazda poprawka od innej osoby

Gość yoyoyoyooooo
jak ktos mily sie znajdzie kto umie jezyk angielski to zrobi to raptem w 10 minut, sama bardzo chcialabym ci pomoc, bo mila z ciebie dziewczyna i widac ze ci zalezy, ale poki co to z angielskiego jestem jeszcze gorsza niz ty

autorko,wszyscy madrzy,kazdy ma swoje wizje. wychodzi z tego wielkie goowno. Gdzie mieszkasz? to tez wazne.co kraj to obyczaj jezykowy.Brak krotow i 12 czsow dziala tylko w Polsce

Gość dunbergia
kasieńka skoro nie znasz dobnrze języka, po co psujesz komuś robotę? widać dobrze, że masz niski poziom i robisz gorsze błędy niż autorka, choć w paru momentach miałeś rację. więjej jednak zapsułaś

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
szczerze mówiąc, już sama nie wiem co robić, poprawie to co będzie się jakoś zgadzało, nie wiem czy dobrym pomysłem jest brać troche poprawek od jednej osoby, i drugie tyle od innej, bo tekst wciąż nie będzie trzymał się kupy.. załamie się zaraz :(

Gość kaisienka
Ale ta Cecylii namieszała. Dobra, zrób tak: zachowawczo zostaw ten Past Simple. Będzie Ci prościej. Przepisz tylko to, co Ci zmieniałam lub Cecylii. Nikt Ci nie napisze od nowa, bo to za duzo i sie nie chce. Dobranoc.

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
ok, póki co poprawiłam tylko błedy od cecylli, mam nadzieje że będzie dobrze, i jeszcze większej krzywdy nie zrobiłam temu tekstowi :)

Gość cecylli
kaisienka Cecyli-to napisz jej lepiej skoro potrafisz. Nie lubie osob, ktore tylko krytykuja. x nie chodzi o żadna krytykę, ale szkoda mi, że tak jej psujesz robotę

Gość kaisienka
dunbergia To jej popraw, przeczytam Twoja wersje. Zobacze,jak wspaniale piszesz i jak zrozumialas sens jej wypowiedzi. Najlepiej krytykowac tylko, prawda? Kafe pełna jest takich wlasnie osob...

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
nic mi jeszcze nie popsula, bo nie naprowadzialm tamtych poprawek :)

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
ej dziewczyny, spokojnie! :) może po prostu ten mój tekst jest tak zły że każdy rozumie go inaczej, oby dwie jesteście lepsze ode mne bez dwóch zdań, ale boję się użyć wszystkich poprawek, skoro ktoś napisał że są źle.. nie kloccie sie przez moje bledy :DDD

Gość lewo-dopa
Sometimes some people like to fuck a watermelon and I find this fuckin awesome idea about free time spending.Did You know about this?

on the internet. to choose . developing one of them. a page. to connect. the design. a website. has used a similar. with brainstorming. wrote down. all information that I knew/ Bledy poprawione.

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
lewo- dupa : bardzo smieszne, gratuluje inteligencji :) kochanka Franka: i to sa wszystkie bledy ktore mam takie powazniejsze? DZIEKUJE BARDZO :)

Gość blaaaaaaaaaaaaaagam
po poprawkach wyglada to tak: Inspiration for idea: My inspiration were photos which i have found on the Internet. for logo: The biggest problem for me was to choose an strong logo, which would be perfect for my product. I have made a lot of interesting logos, but i spent a lot of time developing one of them. My inspirations where other logos of products, pictures of watermelon, and a page where I found out interesting things about this fruit. for design website: When I made an perfect logo for my product, I decided to connect my idea of logo with design for a website. My inspiration was my own logo, and colors which i had used for it. I checked some websites about fruits, to be sure if no one has used similar design before me. for things with will promote my product: I decided women would be my target group, and it helped me a lot to choice products which will promote my company. My inspiration were women, and things which they usually use. Brainstorm: I started my work from brainstorm about my product. I wrote down all information that I knew about Watermelon, and then I took a closer look at some of the elements which I wrote. jest lepiej?

Gość lewo-dopa
Really!I saw it!Some guy make short vid about love making with a watrmelon.It was very exciting and creative. BTW thx for appreciation Me.:classic_cool:

Gość lewo-dopa
*-maked:classic_cool: Nobodys perfect as a native speaker and native speakers was not perfect to.Remember!

Gość lewo-dopa
Kurffa poebauo mi się poprawiam coś co napisałem dobrze.Czas spać.BTW a widzieliście jak ktoś posuwa arbuza?:classic_cool:

Gość powiem ci tak
poprawilabym ci to ale serio nie mam czasu... ogolnie za bledy stylistyczne I gramatyczne, ale jest ok wiesz czemu? Bo napisalas to sama. od siebie. Widac od razu ze jestes osoba kreatywna I interesujaca, a to liczy sie najbardziej. do przodu. za kilka lat bedziesz wymiatac I bedziesz z siebie dumna. podstawa jest to co robisz teraz a ci to zaowocuje w przyszlosci. moj maz jest anglojezyczny I ja sie posluguje tym jezykiem na co dzien. studiowalam tez po angielsku. I powiem ci jedno. najwazniejsza jest chec I z tego co widac jestes na dobrym torze :) bez problemu wysylaj jak jest.