Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samisama

czy 27 latka ma jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość samisama

mam 27 lat i jestem samotna... bez pracy i to nie jest tak ze nie jestem zaradna staram sie ale mi nie wychodzi-zreszta jak ktos szukal pracy ten na pewno mnie zrozumie.. tak sie zastanawiam czy jest jeszcze szansa zeby zly los sie ode mnie odwrocil zeby znalazla milosc i prace.. to sa rzeczy niezalezne od nas bo niewiele w tej kwestii mozna zrobic... tylko optymizm pozostaje ale co jesli i on sie wyczerpie?

Gość Madeline Jung
oczywiście, u 45-50-letniego faceta

Z praca,pieniedzmi jest tak ze dzis sie je ma a jutro nie.Czasami tak bywa.Ja mam prace ale takze jestem obecnie sam choc przyznaje ze czas to zmienic.27latek to jakby nie patrzec taka prawdziwa kobieta.i nie dla zadnego 45-50 latka;)

Gość już samo to:
27 lat to dopiero początek życia. Szanse dopiero się pojawią!!! Więc nie załamuj się, bo dopiero wszystko przed Tobą.

Gość pudelekk
u 45-50 letniego faceta to mozna jedynie sex bez zobowiazan znalezc

Gość samisama
dzieki za slowa wsparcia... ale jest tak ciezko jak sie nie ma nic...

Gość Ja mam27
I nie pojde do pracy bo nianki do dzieci sa drogie :) dostalam staz ale z niego nie skorzystalam

Gość samisama
Samotny Romantyk II: to kwestia tego jak o siebie dba

Gość Bubble Shooter
A dlaczego nie? Moja cale zycie bezrobotna sasiadka, posiadajaca 4 dzieci po rozwodzie z mezem bawidamkiem i lekkoduchem znalazla faceta, z ktorym teraz mieszka, ktory zaakceptowal jej wesola gromadke, zmajstrowali sobie tez 5 dziecko. Ona znalazla prace na pol etatu i sa szczesliwi.

Gość Ja mam27
ja gdybym pracowala to naprawde musialabym zatrudnic kogos zaufanego do dziecka zeby przyprowadzal ze szkoly a jak sie nie ma konkretnego zawodu to z praca jest ciezko

"... bez pracy i to nie jest tak ze nie jestem zaradna staram sie ale mi nie wychodzi-zreszta jak ktos szukal pracy ten na pewno mnie zrozumie.." 1 Od dawna nie pracujesz? Bo jeśli od paru miesięcy to można zrozumieć, ale jeśli dłużej to raczej nie bardzo się starasz z tym szukaniem. Moim zdaniem powinnaś najpierw uregulować sprawy zawodowe, a potem szukać faceta.

Gość samisama
juz bedzie pol roku ale szukam i najbardziej mnie wnerwia powatpiewanie ludzi ze szukam

Gość yyyxxx
Na pewno będzie lepiej, trochę cierpliwości:) Musisz jednak popracować nad swoją samooceną, tu masz fajne artykuły: www.magnoli.pl

Gość samisama
dziekuje. biore sie za lekture

Gość monikaaa.w
Również mam 27 lat i przez bardzo długi okres szukałam pracy bez skutku a jesli już cos znalazłam to tylko na chwilowo, siedziałam całymi dniami w domu nawet w weekendy niegdzie nie wychodziłam ze znajomymi bo nie miałam za co. Zanalazłam stronkę w necie gielda-bielizny.eu założyłam tam swój profil i wreszcie zaczęłam zarabiac pieniądze, powróciło dawne zycie towarzyskie, poznałam fajnego faceta i w ten sposób odmieniło sie moje nudne życie, więc głowa do góry i bierz się w garść! :)

Gość samisama
chcialabym miec to wwszystko za soba

Gość cdsvfdbvferhuk
Jasne, że masz szanse :D masz dopiero 27 lat. Wyjdz do ludzi, zacznij robić proste rzeczy- bieganie, jazda na rowerze, czytanie książek- i w mniemaniu innych, będziesz bardzo ciekawą osobą z pasją :) może brak pracy wynika z twojego braku pewności siebie?

Gość samisama
ciezko byc pewnym siebie nie majac pracy

Gość zosia samosia mmm
Ja prace mam,ale milosc nie...a za miesiac koncze 27 lat :( Do pewnych siebie osob nie należe...ale staram sie jakos trzymac.Czasem mam gorsze dni i dołuje sie,ze jestem sama...ale mam nadzieje, ze w koncu ją znajde:) spotykam sie ze znajomymi,jeżdże na rowerze, biegam,chodze na zumbę :P póki co wolny czas przeznaczam na siebie :) bedzie dobrze autorko:) nie poddawaj sie:)powodzenia:)