Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donatella 1984

Astma u dwlatka podejrzenie wejdźcie drogie Mamy

Polecane posty

Gość Donatella 1984

pisalam wczoraj, wszystko wskazuje ze moje dziecko albo ma astmę (wszystko pasuje niestety), albo jest alergikiem..powiedzcie proszę, bo wybieram sie do alergologa pulmonologa - i tearz, czy powinnam najpierw zrobić mu testy i z nimi pójść? Czy najpierw do niego na rozmowę po prostu? Chodzi o o to, że nie chcialabym wydać na wizytę, a on mi powie że bez testów nic nie wskóra, albo tez odwrotnie, że po co testy, na tym etapie nie trzeba....orientuje sie ktos? pomozcie prosżę

Gość Floria Gloria
zrób testy chyba i z nimi do lekarza..będzie mu od razu łątwiej wykluczyć/potwierdzić jak zobaczy wyniki

Gość 12345 tylko tylko
ale astma u dwulatka to dziwne

Gość Donatella 1984
może ktoś jeszcze?

Gość z tego co wiem powierdzenie
astmy mozna dopiero w pozniejszym wieku, zeby dziecku zrobic spirometrie. Moja miala wpisane podejrzenie astmy wczesnodzieciecej, i zarazem diete bezmleczna, po roku odstawiwalismy powoli leki, potem zaczelismy wprowadzac nabial i teraz po roku jest OK.

Gość Ja najpierw
szłam do pulmonologa potem do alergologa i tam robili mi testy (mi a nie mojemu dziecku).

Gość mama 4 latkii
jakie ma objawy?

Gość anton9
moją córka w wieku 2 lat - no chwilę po - miała zdiagnozowaną astmę od alergii. Najlepiej znajdź jak najlepszego lekarza i idź prosto do niego - on ci powie jakie testy dla dziecka w tym wieku. Mój lekarz sam robił córce testy.

Gość anton9
nie - trochę przesadziłam. Córka miała chyba to zdiagnozowane już w wieku 3 lat. Tak czy inaczej była od 2 roku życia pod opieką alergologa/pulmonologa