Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjhgj

Który fascynator dla gościa?

Polecane posty

Gość ekscesy
utorka obraza was? juz w pierwszej odpowiedzi to wy ja obazilyscie.

Gość tisentionfor889
o proszę jaka kulturalna dama co jej słoma z butów wyłazi. idz idz kobieto, bo sie osmieszasz. tylko wstaw zdjęcie z wesela w tym toczku to sie pośmiejemy z wsiowej gwiazdy:D

Gość klik klik 111111
autorka - "ależ z was idiotki" Ty, ktoś na e... nie pamiętam - "i już po twoim argumencie idiotko" Nie, Wy wcale nie obrażacie, to my obrażamy... :) Jeśli przeczytasz moje wpisy zauważysz, że ani razu nikomu nie ubliżyłam przezwiskiem. Troszkę wyluzuj i będzie ok ;) Chociaż może lepiej, że wyżywasz się tutaj niż np. na ludziach bliskich - my i tak się nie znamy, więc zasadniczo - mamy te słowa gdzieś.

Gość ekscesy
ja cie nie obrazam, stwierdzam fakt.

Gość bertta
dziwne jestescie, fascynator to super sprawa i nie tylko dla panny mlodej, w zyciu by mi nie przyszlo to na mysl. autorko, wybralabym jednak biala woalke i czarny kwiat, wlasnie ze wzgledu na to, ze czarna woalka na twarzy kojarzy mi sie z zaloba. chociaz z tego co widze w linku, woalka z wybranego przez Ciebie fascynatora nie zachodzi na twarz..

Gość dsjhgj
berta dzięki za opinię. Przyierzałam cały czarny fascynator ale nie z woalką i wyglądał super więc mam właśnie dylemat. Może rzeczywiście wezmę taki jak ma modelka.

Gość _jaaaasne co toooo
takie nakrycie głowy to nie na wesele. Załóż sobie na karnawał albo na sylwestra, a nakrycie głowy zostaw dla Młodej.

Gość kisielowa
dsjhgj - nie słuchaj tych jadowitych kobit, same na wsi siedzą i pojęcia nie mają o świecie :P

Gość _jaaaasne co toooo
jakich jadowitych bo nie rozumiem. napisałam co myslę, proste.

Gość TakaONA89
Takie nakrycie głowy jest jak najbardziej na topie, tylko zamiast białego/ czarnego wybrałabym inny kolor. Tylko na wsiach takie coś jest źle przyjmowane, na weselu , gdzie balują wykształcone osoby i na poziomie takie nakrycia głowy są jak najbardziej na tak !!

Gość dsjhgj
Jasne, że się nie przejmuję :D Chętnie wybrałabym inny kolor ale sukienkę mam czarno białą, buty czarne, torebkę też więc nic innego nie pasuje.

Gość TakaONA89
Na początku nie otworzył mi się link z sukienką, ale teraz już działa :) ja bym wybrała taki toczek jak na zdjęciu :) czarny kwiatek fajnie wygląda na tym białym tle ;)