Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikasuska

PRZEPROWADZKA do innego miasta - szukam firmy do przeprowadzki

Polecane posty

Gość monikasuska

Przeprowadzam sie z narzeczonym do innego miasta z Kielc. Odległość spora a ponieważ kupiliśmy ostatnio trochę mebli i rzeczy nie chcemy tego zostawiać . Doradźcie jakie firmy do przeprowadzki działają w całej Polsce? Albo gdzie takich firm szukać Takie lokalne np z Kielc beda tańsze?

Gość hula wiatr na wrzosach
ja szukałam w necie, ale głupia wtedy byłam że nie sprawdziłam dokładnie wszystkiego co mi wypakowali;/ meble były źle zabezpieczone i nie obyło się bez szkód (np uszkodzili mi ławę za 2000zł, której nie da się naprawić tak żeby nie było tego widać;/)

Gość Cadillac Xlr
a gdzie ??

Gość ma_jowa_panienka
A sprawdź sobie na http://clicktrans.pl/ Ceny sobie zobaczysz i może trafisz na jakąś dobrą firmę

Gość dfdsfsfdf
Poszukaj w mieście do którego się przeprowadzacie. :classic_cool: Kilece to wichura. :D

Gość gość
Polecam firmę Japa, sprawdzeni od lat - ponad 20 na rynku, od 1991 roku. Tani i uczciwi.

Gość gość
znam ich bardzo dobrze, fajna firma. fakt są solidni i tani, ale też mają fajne porady na stronie i świetny profil na FB, można się nieźle pośmiać. Warto zajrzeć.

Gość gość
Ja znam http://www.emkatrans.pl/ , dzialają i w Polsce i za granicą, do tego wlasnie oferują trze przewóz wielkogabarytowych przedmiotów, czyli np. mebli.