Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia585

Mąż nie pozwala mi się normalnie ubierać

Polecane posty

Gość asia585

Mój mąż nie pozwala mi się ubierać tak, jak lubię. Jestem bardzo szczupła, zadbana i zgrabna - dlatego lubię nosić mini, obcisłe ubrania i szpilki. A on najchętniej by mnie ubrał w dżinsy i t-shirt! :( Jak tylko założę spódniczkę (nawet niespecjalnie krótką, choćby jak dzisiaj - połowa ud), to się wścieka i zachowuje, jakbym chodziła naga. Dla niego nawet czarne legginsy i bluzka z krótkim rękawem to strój, o który się obraża, bo legginsy podkreślają moje kształty i są opięte na pupie. Co ja mam zrobić?!

Gość asia585
Dziwke masz przed lustrem.

Gość nie umiesz się ubrać kobieco
seksownie ale nie jak dziwka ?

Gość asia585
Jest też zły bo nie chce nosić bielizny. Tak mi po prostu lepiej szczególnie w ciepłe dni. Lubię jak mi wieje wiatr w muszelkę :P A jemu to przeszkadza, że widzą to inni faceci. Co poradzić?

ja cie rozumiem;-) sama nie nosze bielizny pod sukienki - mozna latwiej uprawiac szybki seks;-) z tym ze ja miedzy nogami nie mam musezlki - mam pochwe;-)

Gość wiedzma123
idz sie lecz kobieto na głowę

"wiedzma123 idz sie lecz kobieto na głowę" xxxx bo co - bo cie tanim chwytem zgorszylam?;-)

athelgast - niebaw sie w jurora, faszysci nie maja prawa;-)

Gość silnyktos323
Super sprawa, nie boisz sie ze jak chodzisz w mini bez majtek np. do pracy to kazdy facet zobaczy ze masz goła cipke. ja to zaciągnąłbym cie w ustronne miejsce i przeleciał az by wióry leciały. w koncu sama sie o to prosisz przychadzac w takim stroju. mialbym gdzies to ze jestes męzatką. juz mi stoi jak sobie pomysle co bym z toba zrobił. Ruchalbym cie na srodku ulicy.

"silnyktos323 Super sprawa, nie boisz sie ze jak chodzisz w mini bez majtek np. do pracy to kazdy facet zobaczy ze masz goła c*pke" ja to zaciągnąłbym cie w ustronne miejsce i przeleciał az by wióry leciały." xxxx no coz - nie dla psa kielbasa;-) a gwalt w miejscu w kt mieszkam jest karany , i to bardzo wysoko;-) xxx w koncu sama sie o to prosisz przychadzac w takim stroju. xxxx takie myslenie musi wskazywac ze wychowales sie w kraju z zakorzenionym patriarchatem- zgadlam?;-) bo prezentujesz myslenie - ukradne ci samochod bo skoro go zaparkowales - to znaczy ze ci niepotrzebny;-) ;-) ;-) xxxx w swoich marzeniach pewnie i tak;-) a to ze masz wzwod na sama mysl to pewnie skutkiem jest faktu ze nie umiesz uprawiac seksu z kobieta ktora cie naprawde kreci - bo takie sa niedostapne dla ciebie - i sie kolko zamyka;-)

Jestem chrześcijaninem, nie faszystą!!! Z resztą nawet pewnie nie znasz znaczenia tego terminu...

"Athelgast Jestem chrześcijaninem, nie faszystą!!! Z resztą nawet pewnie nie znasz znaczenia tego terminu..." xxxx uderz w stol a nozyce sie odezwa;-)

Gość Gwałty powinny być legalne
może do tego za jakiś czas dojdziemy:P

Gość qqwwee
Masz pojebanego meza. Ja dawno bym cie olal a ten pajac siedzi z dziwka. Ciekawe co bys powiedziala gdyby maz latal w obcislych spodniach podkreslajacych jego krocze gdyby mial tam niezlego pytonga. Jak widze dziewczyne w obcislych leginsach badz mini to mam jednoznaczne skojarzenia. ze szuka ona kogos kto ja wyrucha bo odkrywa i pokazuje bardzo erotyczne strefy badz je odkrywa. Ty myslisz ze ktos sie patrzy na twoje uda w mini i podziwia czy sa szczuple czy nie? nie on mysli juz o twojej cipce. mini i leginsy(te bardzo obcisle sa bardziej prowokujace niz gdybys chodzila toples z biustem na wierzchu. Twoj maz to pajac skoro jeszcze z Toba siedzi. Takie jak ty to bardziej prowokuja niz dziwki w burdelu.

ja byłbym za tym, żeby kastracja była legalna. Wtedy być może tylko ludzie o najlepszych cech by się rozmnażali. A poza tym nawet Jezus powiedział: "Są trzebieńcy, którzy zostali wytrzebieni przez ludzi. Są też trzebieńcy, którzy się tacy z żywota matki urodzili. Są też trzebieńcy, którzy się sami wytrzebili dla Królestwa Niebios. KKto może pojąć, niech pojmuje!!!" Zatem człowiek pozbawiony popędu jest bliższy sprawom wyższym "boskim".

Gość Bubble Shooter
Czarne legginsy i bluzka z krotkim rekawem to szczyt bezguscia. Jezeli reszta Twoich strojow jest podobnego pokroju-wyzywajaca i kiczowata-to nie dziwie sie mezowi. Mozna sie ubrac seksownie, ale z gustem i nie wyzywajaco.

haha, przynajmniej nie kazał ci w swetrach chodzić takich bawełnianych prosto spod babcianych widełek :) Ubieraj sie jak chcesz. To jego kompleksy

Gość ;lklk;
ja mialam zupelnie odwrotny problem- moj ex nalegal bym ubierala sie jak lala, czyt. mini, szpilki, ostry makijaz, tipsy itd. a ja najchetniej ubieralam sie iw t-shirt i dzinsy. Dzis mam na sczescie normalnego meza, ktorem podobam sie zawsze, bez wzgledu na to co na sobie mam, no moze nie lubi takich klasycznych marynarek jedynie, do ktorych ja z kolei mam slabosc...

Gość ;lklk;
athelgast, gorzej ci?

"Gwałty powinny być legalne może do tego za jakiś czas dojdziemy" xxxx jasne, zwlaszcza analne miedzy sutannikami;-)

"Jak widze dziewczyne w obcislych leginsach badz mini to mam jednoznaczne skojarzenia." xxx ach ty niewyzyty grzeszniku;-) xxxx ze szuka ona kogos kto ja wyrucha bo odkrywa i pokazuje bardzo erotyczne strefy badz je odkrywa. xxx jak ktos niewyzyty to mu sie wszystko kojarzy - jasne a na plazy to w ogole same prostytutki, co nie?;-) btw - mamusia twoja tez chdza na plaze czy "tato" nie pozwala?;-) xxxx Ty myslisz ze ktos sie patrzy na twoje uda w mini i podziwia czy sa szczuple czy nie? nie on mysli juz o twojej cipce. xxx nie dla psa kielbasa;-) myslec to sobie moze i o fruwajacych swiniach - kazdemu wolno marzyc;-) xxxx mini i leginsy(te bardzo obcisle sa bardziej prowokujace niz gdybys chodzila toples z biustem na wierzchu. Twoj maz to pajac skoro jeszcze z Toba siedzi. Takie jak ty to bardziej prowokuja niz dzi**i w burdelu. xxxx oj widze ktos nie ma tutaj szczescia w milosci;-)

Athelgast A poza tym nawet Jezus powiedział:..." xxxx a dalbys spokoj;-) i przestal cytowac masochiste jakiegos;/

Gość qqwwee
Mylisz sie na plazy nawet skape bikini na mnie nie dziala tak jak kobieta w mini, badz leginnsach ktore sie wcinaja w dupe a z przodu widac zarys szparki. Kobieta nie zrozumie jak my to odbieramy, co jest seksowne z klasa co kiczowate i wali burdelem bo siega juz do naszych najnizszych instynktow. Dlatego czasem kobieta ubrana moze bardziej prowokowac niz naga. Nie wierzysz to zapytaj sie swojego faceta. Zastanawialas sie dlaczego prostytutki ubieraja sie tak a nie inaczej?

[zgłoś do usunięcia]Athelgast ROR!!! To lewactwo jeszcze ci uszami wyjdzie!!!" xxxx nie spinja sie tak - to niezdrowe tak posladki prezyc, ty nasz forumowy faszysto;-)

"qqwwee Mylisz sie na plazy nawet skape bikini na mnie nie dziala tak jak kobieta w mini, badz leginnsach ktore sie wcinaja w d**e a z przodu widac zarys szparki.Kobieta nie zrozumie jak my to odbieramy, co jest seksowne z klasa co kiczowate i wali burdelem bo siega juz do naszych najnizszych instynktow." xxx proponuje zebys wypowidala sie li tylko we wlasnym imieniu, ok?;-) no chyba ze piszac o sobie per "my" maskujesz brak pewnosci siebie?;-) co do ubioru to rzecz gustu - ja widze nie raz nieatrakcyjnych factow w T-shirtach opietych na ohydnych brzuchac i po prostu odrwacam wzrok - jak ci sie nie podaba styl dziewczecia z cyt: 'obcisnieta szparka" radze to samo;-) jakos sie za bardzo ponieczasz;-) xxxx Dlatego czasem kobieta ubrana moze bardziej prowokowac niz naga. Nie wierzysz to zapytaj sie swojego faceta. xxxx moj facet bywa regularnie zaspokajany - czsaem do utraty sil, ale jak znajduje jeszcze energie zeby poptarzec na inne to ok, nie moj biznes;-) nie mierz wszystkich wlasna miarka;-) ale masz jakies problemy z kontrolowaniem wlasnego podniecenia;/ xxx Zastanawialas sie dlaczego prostytutki ubieraja sie tak a nie inaczej? xxx ja nawet nie wiem jak sie ubiraja - nawet chyba zadnej nie widzilam - nie interesuje mnie prostytucja bo nie musze placic za seks;-)

Gość qqwwee
Pozatym taki stroj powinien byc uznawany za molestowanie seksualne mezczyzn;p Myslisz ze mam ochote zeby np jadac ulica, badz idac chodnikiem jakas kobieta mnie rozkojarzala i ukierunkowywala mysli na seks. To rodzaj molestowania. Jakbys sie czula gdyby szef ci robil co chwile seksualne aluzje? No to my takie aluzje mamy patrzac na wasze ciala. dziekuje i pozdrawiam.

Gość kfef
asia585 prześlij fotki to przynajmniej ocenie czy oby miał się twoj chłop o co martwić:D