Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ci mniej atrakcyjni prawiczki koło 30-stki powinni sie pogodzic z samotnością !!

Polecane posty

taka jest prawda nic z nas nie będzie x powinniśmy sie zająć karierą coś zrobić z życiem pomyśleć o dobrym interesie i hobby że by nie zwariować i przeżyć jakoś to życie [cześć]

Gość moim zdaniem to prowo
naucz się najpierw pisać cioto, a potem bierz sie za filozofowanie

" Każda potwora znajdzie swojego amatora." srata tata x "Jak taki z ciebie desperat to niepowinieneś wybrzydzać" każdy wybrzydza

"Każda potwora znajdzie swojego amatora." Potwora owszem, ale potwór już niekoniecznie. :D

Mylisz się. Ja znam swoje miejsce w szeregu. Np. ja zapoznałem fajną dziewczynę w necie. Nadajemy tej samej fali. Wymieniliśmy się zdjęciami i okazało się, że jest dość. Parę razy robiła aluzję, że chciałaby się spotkać w realu. Ale ja się na to nie zdecyduję, bo to dla mnie byłaby zbyt abstrakcyjna sytuacja. Się zastanawiam, czy jej nie napisać, że bardzo miło mi się z nią pisze, ale nasza znajomość prowadzi do nikąd... Co o tym myślicie...?

A niby jak mieli Cie decoeniać skoro sam tego nierobiłeś ? Największy błąd ludzi. Pragnąć od innych tego czego sami sobie niedajemy.

Czemu idiotą? To miarę atrakcyjna dziewczyna, a ja jestem 28 letnim prawikiem. Ona zasługuje na pełnowartościowego samca, więc gdybym zaczął się z nią spotykać, to byłaby perwersja z mojej strony. Nie będę jej pisał o moim prawictwie, żeby nie wyjść na jakiegoś nawiedzonego, albo gościa, który chce zaruchać. Myślałem, żeby delikatnie ją zbyć...

Gość mała1978r
nie przejmuj sie załaduj se dildo w anala pusc film dla gejów i już masz hobby

"A niby jak mieli Cie decoeniać skoro sam tego nierobiłeś ?" ­ A co konkretnie ma on w sobie docenić?

"A niby jak mieli Cie decoeniać skoro sam tego nierobiłeś ? Największy błąd ludzi. Pragnąć od innych tego czego sami sobie niedajemy." ee tam to takie pierdu pierdu. Jak gościu był od dzieciaka gnojony i do tego w domu miał do dupy to z powietrza super pewnosci siebie i "miłości" do swojej osoby nie wezmie. I nie pierdzielić mi tu, że każdy musi sobie radzić, a on był słaby i nie podołał. Większośc jednak gnojona nie jest i nie musi stawać w obliczu takiego testu charakteru od małego, a pewnie pękliby tak samo jak bleble.

Gość kolejny temat z dupy weza
ty napewno bedziesz samotny a o innych to sie ty nie martw

A ty bleblaku uważaj bo się do łodzi przejadę i krzywa gęba będzie twoim najmniejszym zmartwieniem