Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropki trzy ...

Dlaczego według kobiet facet nie może nosić krótkich spodenek i sandałów ?

Polecane posty

Gość kropki trzy ...

Wy możecie latać niemal gołe ,gdy jest ciepło, cyce na wierzchu a my mamy chodzić w długich spodniach ? albo zakładac lniane spodnie jak emeryt na wakacjach :O Sandaly nie bo to wiocha, krotkie jeansowe spodnie tez nie bo wiocha, spodnie w innym kolorze niz czarne/khaki tez nie bo...ciota. Na krótko nie wolno sie ostrzyc bo dresiarz albo małolat, za długie tez zle bo pewnie śmierdzą, tłuste, metalowiec. Póldlugie nie bo ciota. Koszulki polo nie bo to dla dzieci, tshirty nie bo to wiocha. Wiec w czym ma chodzic facet? Według was caly rok w garniturze albo czarnych jeansach, polbutach, koszuli i czarnym swetrze :O🖐️

Gość wojtek_bez_portek
ależ może... róznica polega na tym że MOŻE a nie MUSI bo nie dorósł do długich portek :classic_cool:

Gość khgkjlhklhjl
co ty bredzisz, nie sluchaj tych bab tutaj :D Mnie śmieszą faceci, ktorzy przy 30stopniowym upale chodza w dlugich spodniach, jajka im sie gotują , dupa poci :O a jak zdejmie taki spodnie haha biała paskudna skora

Gość 22letnia
Nie według wsztskich kobiet :P Tylko wg hipokrytek :P Juz wczesniej pisałam, ze mnie to nie przeszkadza ze facet ma krotke spodenki i np jasponki skoro ja latam w mega króciótkiej bawełnienej sukience, praktycznie z cycami na wierzchu i sandałkach, bo znieba leje się okrutny żar :) Wiadomo każdej kobiecie nie dogodzisz :)

Gość elzbietka101
bo wygląda jak chłoptaś a nie facet z jajami

Prawdziwy facet chodzi w kowbojkach i jeansach Wranglera. My chloptasie z kukuryku na glowie chodzimy w krotkich spodenkach i trampkach.

Gość już samo to:
może nosić krótkie spodenki, kto Ci takich głupot naopowiadał? :) Ale sandały zawsze mi się kojarzyły albo z małymi chłopczykami albo ze starszymi Panami. Teraz na rynku jest wiele fajnych męskich sandalów, więc powoli przyzwyczajam się do nich i nawet zaczynają mi się podobać. Ale niedopuszczalne są skarpety do sandałów - niektórzy tak noszą :D Albo ok niech będą adidasy ale skarpeta długa do połowy łydki .....ohyda :o

e tam sandały można spokojnie przeżyć nawet w skarpetach:P nie ma za to nic gorszego od kurwa mać kowbojskich kapeluszy "przeciwsłonecznych" jak widzę takiego pana to mnie nosi

JA wam powiem jak ja chodze i jestem sexi W lato często zakładam hawajskie spodenki, albo w kwiatki takie krótkie jak mają serferzy. Do tego klapki i białe skarpetki Czasem bez skarpetek ale w białych tez spoko wyglądam.

Gość już samo to:
hawajskie gacie w kwiaty - ODPADA - to z pewnością nie jest seksi :D haha jeszcze klapki i białe skarpety - powiedz że żartujesz :D

Gość Sruttutututututututut.....
Pierwszy raz coś takiego słyszę

Gość masakra i juz
te szarawary za kolano każdy facet wygląda w tym jak oferma poza tym niech mi ktos udowodni jaki związek maja długie nogawki spodni czy rekawów z upałem ?? żadne !! problem nie jest w długosci spodni ale z jakiego materiału są te spodnie po drugie jaka jest róznica w upał miedzy spodniami tradycyjnej długosci a takimi za kolano ?? chyba tylko taka , że faceci epatuja wszystkich widokiem swoich koślawych zarośnietych łydek ... bo jak maja mu sie jaja ugotowac to i tak sie ugotują czy w długich czy w takich za kolano kazdy facet w tych spodniach - co to wygladaja jakby pod kosiarke wpadł - wyglada tragicznie

Ja nosze skarpety do sandalow i guzik mnie obchodzi, ze ktos uwaza to za "niedopuszczalne" czy co o tym sobie mysli🖐️ Skarpety biale Adidasa z czarnym logo za 20 zl para🖐️ Pozdrawiam.

Gość xxxxxoiiii
Krótkie spodenki zostawcie dzieciom i nastolatkom. Nie ma nic bardziej zalosnego niz ''facio'' w krociotkich spodenkach na miescie albo jeszcze gorsze rybaczki, tragedia. 99 % ma brzydkie nogi, albo chude zarośniete łydki albo grube parówy. Tragedia :O

Gość offerma łódź
na plaże to idzie się nago, tak jak nas Bóg stworzył a nie jakieś bermudy, idiotą trzeba być by kąpać się w spodniach

Gość fvcdxs
Maciek jeszcze logo adidasa siara na całego z wielka reklama na czymkolwiek :)

Nie no za kolana takie to odpada. Do kolan, albo przed kolano jeansowe. Najlepiej niebieski jeans, albo jasnoniebieski. Przynajmniej ja takie lubie.

Tzn nie wiem dokladnie jak sie nazywaja takie spodenki do kapania, czy bemudy czy inaczej. Chodzi mi w kazdym razie o krotkie spodenki basenowe, czasami w kwiaty, czasami w jednym kolorze. Slipy to jest dopiero siara na plaze czy basen.

Gość hhhhhhhhhhhyy
slipy na plaze są dozwolone tylko dla osobnikow płci męskiej ponizej 18roku zycia, bez owlosionia, na widok innych mam mdłosci 😡

Facet musi być facet, czyli bojówki, koszulka do tego i buty wojskowe, oczywiście muszą być szelki albo pas i dobrze ogolona głowa i twarz.

To niby jak ma się w lato facet ubierać żeby dla was damy wyglądał sexi ? Chyba sie wam w główkach coś posypało.

Jak dla mnie to facet może latać nawet w samych stringach byleby tylko nie zakładał skarpet do sandał lub klapek , rozumiem krótkie skarpety do adidasów , ale niestety faceci lubią takie najlepiej po samą łydkę bleeeee