Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przybyłam i zobaczyłam

To forum jest żenujące..............

Polecane posty

Co drugi temat to "czy mogę być w ciąży" napisany przez wystraszoną i niedouczoną 16 latkę lub rozhisteryzowana mamuśkę w średnim wieku, o zgrozo, starająca się, a więc chodząca do lekarza i świadomą, że wszędzie może kupic głupi test ciążowy za 10 zł. 25 % tematów o katarku dziecka i pomocy bo mamusia nie wie czy wziąść dziecko na spacerek, 20 % jest błaganiem o pomoc jak ubrać dzicko na spacer bo kolejna mama nie ma swojego rozumu, i jak coś to odpowiedzialnością obarczy kafeterianki, bo jej jedna mama z drugą kazała dziecku założyć krótki rękawek. Reszta to użalanie się nad swoim życiem, nad mężem, bądź chwalenie się swoją wyobraźnią /tematy w stylu zarabiam dużo kasy/. Naprawdę tylko 0,5 % tematów to pomocne dyskusje /wymiana opini np. o wózkach/.

Gość Ja tam pisze na spoko temacie
I jestem zadowolona :-) juz od wielu lat :-) Na inne nie zagladam.

Gość Jay Jay
Popieram. :) Ale raz od wielkiego dzwonu trafi się jakiś normalny temat, albo życzliwa osoba, która udzieli akurat odpowiedzi na nurtujące cię pytanie.

Może znajdą się 2 lub 3 tematy coś warte, reszta nawet gdy czyta się tytuł, sprawia, że mi się nóż w kieszeni otwiera

Gość onanizator praworeczny
to zmień kurwa scyzoryck bo se cc zafundujesz :P

Gość Kakalalala
Zapomnialas dodac o patologicznych i ublizajacych wpisach!!!!!!!