Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złewłosyybardzo

Blond pasemka na ciemnych rudawych wlosach....

Polecane posty

Gość złewłosyybardzo

Mam problem z kolorem wlosow. Moje naturalne to jasne blond, lecz ostatnio zdecydowalam sie na przejscie na brąz. Farbowalam juz z3 razy i kolor po trzecim farbowaniu był idealny. BYł to ciemny brąz a pod swiatło włosy mialy taki miedziany połysk. Farbowałam farbą syoss słodki brąz. Jednak po 3 tyg zaczęły być widoczne te moje jasne odrosty i kolor sie nieco wypłukał. Nadal były ciemne ale nie bylo tego miedzianego połysku który bardzo mi się podobał. Oddalam sie w rece fryzjerki która poleciła mi rozjaśnić kilka pasm aby przyszłe odrosty tak bardzo się nie odznaczały od tego ciemnego brązu. No więc zrobila mi rzadkie pasemka i włosy pofarbowała na niby brąz, ale dodała rudej farby. Sama nie wiem jaka to była firma farby.. Narazie skórę głowy mam zafarbowana i mam bardzo mocno rudy przedziałek i linie wlosow przy czole. Same włosy nie mają nadal miedzianego połysku, jak po tamtej farbie "słodki brąz". Do tego te pasemka wyglądają wg mnie okropnie... sa za jasne jak na na tyle ciemne włosy. :( Chciałabym pofarbować całe włosy jakimś ciemnym brązem, ale tu pojawia sie moje pytanie jak myslicie, jak zostaną pokryte te okropne pasemka? I czy wrecz czerwona poswiata zniknie po pofarbowaniu? Dodam, że to nieszczęsne farbowanie było wczoraj i czy jeśli włosy nie wyppłukały się jeszcze z tej farby to jaki efekt farbowania odniose? Bardzo proszę o opinię i radę!!! :(