Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja przyjaciolka tak wybrala

Moja przyjaciolka jest z rozwodnikiem i recydywista..

Polecane posty

Co byscie pomysleli o takim mezczyznie Recydywista (kradzieze aut), od 10 lat niekarany i uczciwy, po rozwodzie cywilnym dziecko z tego zwiazku, potem kolejno paromiesieczny zwiazek i wpadka (drugie dziecko)z inna, teraz trzeci zwiazek juz paroletni i trzecie dziecko(planowane) i slub w przyszlym roku. Moja przyjaciolka jest ta trzecia, facet za nia szaleje, zakochany po uszy i w niej i w dziecku, na dzieci z poprzednich zwiazkow placi regularnie alimenty, jej kupuje kwiaty raz w tygodniu, ona nigdy zlego slowa na niego nie powiedziala, jego rodzice ja kochaja(za to nienawidzili jego bylej zony, a drugiej po zonie nie znali wogole) zastanawiam sie czy facet moze sie zmienic czy naprawde maja taka sielanke, czasem sie martwie, wiem ze byla zona im probuje mieszac, bezskutecznie jednak. Co myslicie? Znacie takie przypadki?

nikt nie zna takich cudownych odmian?

Gość tasia 600
Ze kradnie nie popieram ,ale sa tacy co kradna miliony i jescze sa szanowani za to :)

Gość fghjklsdfghjk
czyli tatuś 3 dzieci - każde z inną kobietą i złodziej recydywista? to, że płaci alimenty to żadne osiągnięcie, a zajmuje się swoimi dziećmi? czy tylko tym z aktualną partnerką?

mieszkaja na drugim koncu polski wiec zabiera dzieci 2 razy w miesiacu do siebie, no i juz nie kradnie ..kiedys kradl..