Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moiiii98908

JAKI JA MAM KSZTAŁT TWARZY?? I NA JAKI KOLOR UFARBOWAC WLOSY????

Polecane posty

Gość moiiii98908

NATURALNIE MAM ciemny blond, na zdjeciu widac po niewielkim rozjasnieniu garnierem. troche zżółkł niestety ;/ jaki kolor mi pasuje?? i jaki mma kształt twarzy? bo ciezko mi to stwierdzic samej ;/ pmozcie. ps. tak wiem gebe mam straszna :D http://pokazywarka.pl/cbefak/

Gość moiiii98908
w rzeczywistosci kolor jst bardziej żółty

Gość Aśka 777727
na fioletowo

Gość zielony knotek
twarz prostokątna a kolor to moim zdaniem ładnie by ci było w kasztanie

Troche sztucznie to zdjecie wygląda ale jeśli prawdziwe to radze nic nierobić. Jesteś piękna taka jaka jesteś.

Gość zielony knotek
nie pomyłka kasztan jednak nie bo za "czerwony" pasuje bardziej ciemny brąz czekoladowy

Gość nataliaaaaa3233
Tak naprawdę kolor najbardziej dopasowuje się do oprawy oczu i brwi, ale na tym zdjęciu widać, że w blondzie jest ci ładnie, proponowałabym ci jeszcze czekoladowy brąz, ale sama wiem z własnego doświadczenia, że jak zafarbowałam z blondu na ciemny brąz to miał przebłyski rudego ;/ a po kilku myciach to już wgl rdzawy rudy...;/

Gość zielony knotek
ja nie miałam rudych a też farbowałam z blondu na brąz ale tak patrząc na autorkę sądzę że jest typem urody Lato zarazem ciepłym i zimnym taka mieszanka

Gość moiiii98908
tak, fryzjerka... jedna mi radzila na cxarno a druga na popielaty blond.. ;o dlatego pytam was. a to zdjecie wyjatkowo "sucze" to staralam sie nie usmiechac :) daje drugie http://pokazywarka.pl/6vcfoe/

Gość zielony knotek
czarny ci nie będzie pasował ale popielaty blond tak czarny to tylko jest zarezerwowany dla zimy

Gość zielony knotek
tobie to pasują wszystkie odcienie brązu i blondu oprócz tych odcieni "czerwonych" i czarnych włosów

Gość moiiii98908
no wlasnie kupilam taki jasny srebrny blond ale sie boje :(

Gość moiiii98908
mam niebieskie oczy

Gość zielony knotek
tylko żeby ci platyna nie wyszła bo platyna ci nie będzie pasować

Gość kiciaaa,28
pięknie ci w tym blondzie :) jest dziewczęco i naturalnie...a nie jaskrawo -spalono zołto :) masz ładny owal twarzy,delikatne rysy i slowianską urodę.... wlosy wygladają na cienkie...wiec nie przyciemniaj ich!!! jelsi juz to zmien delikatnie odcien 1 ton...ale pieknie ci jest w tym blondzie.

Wydaje mi się, że masz twarz owalną, praktycznie w każdej fryzurze będzie Ci dobrze. Może grzywka? Na pewno nie ścinaj, szkoda by było. Jeśli masz niebieskie oczy, jaśniejszy blond na pewno będzie Ci pasował. Tylko nie rób nic sama w domu. Niech fryzjerka dopasuje Ci odcień. Wydaje mi się, że musi być raczej ciepły.

Gość powabna Juanita
kolor w porządku, lepiej zrób coś z mongolskimi rysami twarzy

Gość moidskfgfdgfd
chcialam sciac grzywke ale mam taka pucolowata gebe jak mi sie wydaje co ja tylko optycznie pogrubi. chyba jednak sie machne na ten jasny blond :) dziekuje za pomoc!

Gość zgłupiałaś kobieto?
ładna jesteś, regularne rysy, ładny owal twarzy, ładne usta, nie wiadomo tylko jak oczy i nos i sylwetka ale jak nie są jakieś dziwne to w sumie 7-8/10 co do włosów to możesz trochę skrócić bo jakieś takie rozlazłe od dołu ale w sumie nie jest źle a jak rozjaśniać to najlepiej na jasny blond