Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina.Kol...Nee

Niedługo lato ! Jak schudnąć z brzucha ???

Polecane posty

Gość Karolina.Kol...Nee

Witam ;) Macie może jakieś sprawdzone sposoby na płaski brzuch ???

Gość potrzebujaca!!!!
dieta cud sex i glod:)

Gość Oj tak brzuszek
Ja słyszłam , że powinno się robić brzuszki wtedy będziemy mieć płaski brzuszek ; D Ja od dzisiaj zaczynam ciekawe czy będą efekty ; D Wkońcu jak ja się pokaże na plaży z takim sadłem .

Gość tramal___
mniej _wpieeerRdallać jesienią i zimą!

Gość Tak racjaa brzuszki i brzuszki
To chyba jednak prawda z tymi brzuszkami, bo moja koleżanka miała taką oponkę lekkie sadełko na brzuszku i robiła 30 brzuszków codziennie i teraz ma taki ładny szczupły brzuszek .

Gość gość
Polecam Go-Slim, znajdziesz go na http://go-slim.pl/ - zobaczcie, jak szerokie ma działanie, zupełnie różne od normalnych suplementów diety. Tu jest aktywne wspomaganie spalania tkanki tłuszczowej, a także poprawa kondycji i samopoczucia. Dodatkowo jest dużo tańszy od popularnych zapychaczy

Gość gość
Ja schudłam zamawiając catering dietetyczny Fit&Eat od Brzezińskich. Jest wiele opcji i ofert różnych ich diet, wiec szybko znalazlam cos dla siebie( zamawiam Optimum 1300Kc) Bardzo fajna sprawa, a poza tym też sobie wykonuję różne ćwiczenia, które są zamieszczone na stronie www.brzezinscytrenuja.pl i to super uzupełnia całą dietę. Pierwszą moją dietę zamówiłam ze strony www.fitandeat.pl dla zainteresowanych :)