Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowy las

rotawirus a ciąża. 7tc. pomóżcie.

Polecane posty

Gość pomarańczowy las

jestem aktualnie w 7 tygodniu ciąży. mój mąż miał przez ostatnie 3 dni silne wymioty i nic poza tym. z jednej strony można wykluczyć rotawirus.. ale wirus to był nacpewno, ponieważ dziś gdy tylko się obudziłam poczułam silne nudności i wymiotowałam. jestem tak osłabiona że narazie nie wychodze z łózka. na szczescie dostalam w miare apetyt, jem sucharki ale obawiam się ze w kazdej chwili moge je zwrócić. słuchajcie, boję się o moją ciąże, czy nic jej nie zagraża. czytalam wiele ze kobiety poraniały bardzo często po rotawirusie.

Gość pomarańczowy las
tylko teraz pytanie czy ja panikuje, bo moze to po prostu wymioty ciążowe, jak to się kobietą zdarza.. ;(

Nic sie nie martw :-) Ja tez w 7 tygodniu ciazy przeszlam taka grype zoladkowa ze myslalam ze umre - wymioty, biegunka i taki bol miesni ze masakra. Duzo pij, odpoczywaj i nie bierz wiecej niz 2x po 500mg Paracetamolu w ciagu 24 godzin. Dzisiaj mój dzidzius ma juz 8 miesiecy i nie mialo to na niego zadnego wpluwu. najazniejsze zebys sie nie ododnila. Jezeli bedziesz miec jakies obawy albo watpliwosci to zglos sie do lekarza.

Gość pomarańczowy las
dziękuję

Gość aga......32
Ja mialam w 10 tygodniu,teraz moj synus ma 5 miesiecy :)