Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralal lalalala

Dziś kolejny kraj będzię legalizować homomałżeństwa, co Wy na to ?

Polecane posty

Gość tralal lalalala

A co ciekawe politycy jakoś się nie denerwują, wszystko spokojnie, jedynie księza krzycza i grożą ekskomuniką :D Chodzi o Kolumbię w Ameryce Poludniowej, dzis zaczyna się debata. na dzien dzisiejszy to pełna lista krajow, ktore zmienily definicje malzenstwa : Argentina Belgium Canada Denmark Iceland Netherlands New Zealand (June 2013) Norway Portugal South Africa Spain Sweden France (June 2013) Brazil: AL, BA, CE, DF, ES, MS, PI, PR, SE, SP Mexico: DF, QR United States: CT, DC, IA, MA, MD, ME, NH, NY, VT, WA, 3 tribal jurisdictions (Recognized, not performed yet) Aruba, Curaao, St Maarten (NL only) Mexico (other Mexican states only) Israel USA : RI

tak samo interesujace jak doniesienia z lokalnej parafii;-)

Gość yjhteuje5
Wali mnie to

A my na to jak na lato. U nas geje nie moga przepchnac nawet glupich zwiazkow partnerskich, wiec nie ma sie czym emocjonowac;)

Gość jkhgjkghlkjh
Nie mieszkam w zadnym z tych krajow, jak bedą w Polsce to sie zainteresuje

ja na to nic, nie ma to wplywu ma moje zycie homo sa, byli i beda i mi to rybka czy beda mieli zwiazki partnerskie czy zalegalizowane jak malzenstwa

W PL poki co to "przepychcja" siebie wzajmnie bandy dorozlych facetow w czarnych kiechac;-) to dopiero heca na 102;-0