Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem-co-mowie

17 letnia corka nie chce juz mieszkac z bratem. ale my nie mamy warunkow.

Polecane posty

Gość wiem-co-mowie

Nie mamy jeszcze jednego pokoju.Sypialnia, salon, kuchnia, 2 łazienki i pokój dzieci. Syn ma 15 lat, jemu to nic nie przeszkadza. Jak byłam w jej wiemu mieszkaliśmy we 4 rodzeństwa w jednym pokoju. Ale ona nie rozumie i dalej swoje.co robić?

Gość ojciec honoriusz
zawsze możesz oddać dziecku swoja sypialnię

Gość wiem-co-mowie
we czworo spaliśmy w jednym łóżku, w tych samych butach chodziliśmy i było dobrze a teraz moja córka wydziwia

Gość _jaaaasne co toooo
moze zrezygnujcie z 1 łazienki, albo spróbujcie cos w salonie przerobic żeby zrobic jej pokoik

macie 3 pokoje, oddaj deziecku jeden, a sypialnie i salon możecie mieć z mężem w jednym pokoju. Wiele ludzi tak ma. Stawiasz swój komfort wyżej niż komfort dzieci, więc po co je sobie robiłaś?

Gość ojciec honoriusz
ona chce miec własny pokój co nie jest niczym dziwnym w tym wieku

Gość sita1
Ty z mężem idź spać do salonu, a córce oddaj sypialnie,mówi się trudno :) dziewczyna która ma 17 lat powinna mieć swój kąt, co innego jakby miała wspólny pokój z siostrą.. ale z bratem, wstydź się autorko.

Gość sita1
czasy się zmieniły, autorka jakby miała dwa pokoje to jeszcze zrozumiałe..ale jest salon :)

Gość wiem-co-mowie
moja mama miała kinel na podwórku latrynę a ja swoim taka wygode zapewniłam że maja wc w mieszkaniu i są niewdzięczni

Gość mnjha
Moi rodzice zrezygnowali z sypialni żebym miała osobny pokój gdy miałam 13 lat a brat 9. Uznali że potrzebuję w tym wieku prywatności

Gość deszczowa piosenka 266666
Zrób taką meblościankę w pokoju dzieci, tzn., żeby rozdzielić pokój na dwa pomieszczenia, ciasne, ale własne ;)

Gość deszczowa piosenka 266666
Moi też kiedyś zlikwidowali sypialnię i śpią teraz w "dużym pokoju" gościnnym.

Ja do 12 roku życia dzieliłam z siostrą wspólną sypialnie z rodzicami. Później ojciec zrobił nam jakąś klitkę z jednym łóżkiem i tak 10 lat gnieździłam z siostrą w jednym pokoju. Nikt nie m willi jak w serialu Dynastia zwłaszcza jak w domu moim mieszkało kiedyś 9 osób.

Gość Prowo....aaaa
Prowo jak nic, i to jakieś chore...my mamy córkę 8 latkę w tym roku urodzi nam się drugie dziecko i nie ważne czy będzie chłopiec czy dziewczynka, do 3 lat będzie z nami w sypialni, a po ukończeniu 3 ;lat, jak pójdzie do przedszkola, oddajemy mu naszą sypialnie a my z mężem przenosimy się do salonu.... 1111 I jeszcze piesze że nie ma warunków,...ma może odać sypialnie...ale uważam, że to PROWO...

Gość to nie prowo, ja mieszkalam z
bratem straszym o 2 lata, do 21 roku zycia !!! i to byl dramat. pokoj nieduzy. wtedy sie wyprowadzilam z domu, on zostal jeszcze. rodzice juz wtedy zajmowali salon a kolejna dwojka rodzenstwa inny pokoj. wspolczuje twojej corce,wiem,co przezywa!!!!!!!!!!!!!! ja bede miec jedno dziecko, do dzis mam traume:O

Gość niunia152
słuchajcie w dzisiejszych czasach można to rozwiązać, po co porównywać co było kiedyś za waszych czasów a co teraz, wszystko się zmienia i nasze dzieci również mają inny pogląd na życie niż my. Ja mam dwójkę a trzecie jest w drodze, mogę polecić Wam kredyt na www.pożyczka-gotówka.pl sami tam wzięliśmy i nie żałujemy, mają naprawdę dobrą ofertę. Mimo że musimy spłacać ten dług to każde z dzieci będzie miało swój kącik :) pozdrawiam