Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inblue

Depilacja - pytania

Polecane posty

Gość inblue

Hej, wiem, że tematy były poruszane wiele razy, ale czy na dzień dzisiejszy macie jakiś swój najlepszy sposób na depilację? Nie wie ktoś czy istnieje jakiś krem cud, który po jednym użyciu wypaliłby włoski na zawsze? ;/ ;D

Gość Ekspert_Philips
Inblue, niestety nie wymyślono jeszcze kremu do depilacji, który usuwałby włoski na zawsze. Jeśli szukasz samodzielnej metody bezbolesnej depilacji, dającej długotrwały efekt, warto rozważyć zabiegi urządzeniem IPL. Wykorzystuje on technologię intensywnego światła pulsacyjnego, usuwającego owłosienia światłem. Zabiegi powinno się powtarzać co tydzień 2 tygodnie (w zależności o indywidualnej szybkości wzrostu włosa) przez pierwsze 6 tygodni, a następnie coraz rzadziej. Przykładem takiego urządzenia jest Philips Lumea, przeznaczony do usuwania włosków z pach, ramion, brzucha, okolic bikini i nóg. Gdybyś potrzebowała więcej informacji, napisz do mnie (ekspert@philips.com). Chętnie pomogę. Pozdrawiam, Ekspert Philips Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów do depilacji marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego