Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katjja

Brak pracy

Polecane posty

Od kilku lat szukam stałego zajęcia dla siebie i nic. Wysyłam miliony CV, chodzę na rozmowy kwalifikacyjne i zonk. Nikt mnie nie chce przyjąć. Nie wiem, co mam zrobić , gdzie jej szukać. Jestem załamana chce wychodzić do ludzi.Właśnie uświadomiłam sobie , że od ponad 3 miesięcy nigdzie nie byłam tyle, co w mieście na zakupach, ponieważ nie mam znajomych,aby pójść z nimi na imprezę. Jestem w totalnej rozsypce :(

Gość tyutyu
A jakie masz wyksztalcenie? Ja tu wczoraj zalozylam podobny temat :/ Masakra z tą pracą.

Gość karolajna.a.A.
Mam podobnie... skad jestes?

Gość przeem
a w jakim mieście szukacie ?

Z małopolski jestem z zawodu cukiernikiem przemysłowym z uprawnieniem do nauczania tego zawodu.

Gość tyutyu
Ja tylko czasami widze ogloszenia w sklepach ale wszyscy sie zaraz rzucają z CV i nie da rady sie przebić.

Gość przeem
teraz pomału zbliża się sezon, i wiele smażalni czy budek szuka, nawet z zakwaterowaniem osób. Może poszukajcie na necie, jeśli Was to interesuje.

No tak to prawda ja szukałam wszędzie pracy nie tylko w swoim mieście. Jestem tak zrozpaczona , że jak by mi ktoś dał pracę w Gdańsku to bym się przeprowadziła. Zza granice nie chce wyjeżdżać z powodu bariery językowej.

Zresztą boję się wyjazdu do innego kraju , bo Polacy tam są źle traktowani. Jeszcze bym trafiła do jakiegoś burdelu.

Gość nerwus46
Wszyscy narzekać na brak pracy a prawda jest taka, że praca ZAWSZE się jakaś znajdzie, może nie idealna ale chociaż jako taka. Ludzie sprzedają bieliznę na używana-bielizna.eu żeby coś zarobić albo chodzą z ulotkami za śmieszne grosze, ale robią coś a nie tylko narzekają na brak pracy. Weźcie się do roboty zamiast narzekać!

Gość przeem
z ulotek nie przeżyjesz, chyba że jesteś na utrzymaniu mamusi.

Gość czy to dobry pomysł?
rozumiem Cię. rok szukałam pracy i ciągle nic, też tylko siedziałam w domu, sprzątałam i gotowałam, do ludzi wychodziłam tylko na zakupy. nikt nawet nie oddzwaniał.. a w poniedziałek zadzwonili, poszłam na spotkanie, w piątek zaczynam pracę :) nic szczególnego, bo tylko pomoc na recepcji w hotelu i w sprzątaniu, ale zawsze coś zarobię. więc uszy do góry, w koncu się uda!:)

Mam 28 lat , więc muszę mieć pracę na stałe nie byle jaką. Roznoszenie ulotek czy praca np. w Avon jest dobra dla nastolatków, które chcą dorobić parę groszy do kieszonkowego.

Sprzątanie też odpada to nie dla mnie. W domu się zmuszam, aby to robić, a co dopiero pracować. Nie,nie, nie. Ja szukam pracy w swoim zawodzie praca na produkcji , w sklepie , kwiaciarni, księgarni. W tym mam doświadczenie.

osoby mowiace ze JAKAS praca znajdzie sie ZAWZE nigdy nie miszkaly w malych miastach sam w yakim mieszkam i widze ze tu pracy nie ma poprostu ZADNEJ od sprzataczek po inzynierow...

Gość yuiiooioiio
kattja a kto cie utrzymuje?

Olorinek zgadzam się ja mieszkam w małym mieście i tutaj pracy nie ma dlatego szukam jej w innych miastach nawet w dużych takich jak Kraków, Katowice i o dziwo jestem w szoku też pracy nie ma :(

Dorabiam czasami chałupniczo robię biżuterie, ale ja chce czegoś na stałe.

ja nie mam mozliwosci finansowej wyjechac... ale rozumiem w warszawach to napewno JAKAS praca jest ale nie tu

Wiem jedno jak się nie ma znajomości w tych czasach to pracy nie znajdzie się.

w warszawie NIGDY nie bedzie zle! dlaczego???? bo tam jest duzo wszystkiego i powstaje duzo nowego jest ruch zmiany rozwoj tutaj na moim zadupiu jest zastoj nic nowego od lat nie powstaje a to co jest sie zamyka lub redukuje etaty

W moim mieście to samo, co drugi zakład upada. Tylko same banki zostają.

Gość Na Śląsku tez fatalnie
niby jest wszystkiego pelno ale przez to mega konkurencja i tez wszystko upada

Myślałam o czymś własnym, ale jakby mnie UP wspomógł i by mi nie wyszedł interes do roku to bym musiała koszty pożyczki zwracać natychmiast :(

ja tez conieco o tym mysle z tym ze jesli sie nie uda co jest bardzo prawdopodobne w miejscu gdzie wszystko upada mialbym chyba dlug na reszte zycia