Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawik

Czy tak objawia sie depresja, czy choroba psychiczna? pomocy

Polecane posty

Gość onawik
wez mnie nie strasz, jeszcze by mi tego brakowalo, zawieszony do konca zycia;/ baby zadnej niema na pewno, jestem w 100% przekonana, telefonu tez nie uzywa od tego czasu czyt.3tyg bo twierdzi ze jest na podsluchu wlacza go tylko rano jak ma jechac do pracy zeby sie dogadac co i jak ma robic w danym dniu.

Gość onawik
a najlepsze to jest to ze ktoregos dnia przestawila mu sie godzina w tel, pol godziny do tylu to stwierdzil ze ma pol godziny w zanadzu i ze nikt go nie zlapie, policja czy ci ktorzy go obserwuja;/ tragedia. a i wspominal tez cos o tym ze skacze w czasie jak jumper ale wspomnial o tym tylko raz.

Gość sadeefef
moze robi sobie zarty? jak sie upale to tez gadam takie pierdoly, ale z nudow, nie wierze w to. chcialam ci pomoc jakos, ale nie wiem jak :(

Gość tantum rosa
najlepsze ćpanie ever

Gość onawik
szkoda wlasnie ze on wierzy w to co mowi, dzieki wielkie i tak bardzo mi pomoglas sama rozmowa, w najblizszym otoczeniu pewnie nie skonczyloby sie tak jak tu, zaraz by z niego wariata zrobili na wielka skale. dzisiaj mam plan wieczorem zaczne z nim rozmowe i nagram na dyktafon i pojde z tym do lekarza psychiatry i spytam sie co mam dalej robic.