Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiec w traktorze

widziałam chłopca prowadzącego traktor!!

Polecane posty

Gość chłopiec w traktorze

Byłm dzisiaj na wsi kupić jajka. I jechał traktor a w nim chłopiec nie wiem ile miał lat, może 10. Nic nie byłoby w tym dziwnego ale on w tym traktorze jechał sam i nim kierował! No dla mnie to była duża przesada. wiadomo, że w polu nie ma kto robić ale później sa tragedie.

Gość minipizza
ja zadzwoniłabym na policję... na serio. on może spowodować wypadek, albo komuś zrobić krzywdę albo sobie.

Gość endo008
popieram minipizze

pokolenie naszych dziadkow jezdzilo traktorem w wieku nawet 8 lat. kiedys na wsi to byla normalka, teraz rzadziej sie to widuje, ale jednak

Gość kierowca rosomaka
a ja widziałem wczoraj kurwę która ubrana jakby szła do pracy lała po dupie pięcioletnie dziecko bo sobie pobrudziło rajstopki

Gość jjkvjh
ja mam 33 lata, u dziadków na wsi odkąd pamiętam to chłopcy 8 - 10 lat jeździli traktorami, teraz też jeżdżą

też jeździłam jak miałam z 12, to była normalka;) na polu ma kto robić pewnie, ale chłopcy to lubią.

Gość dla dzieciaków to frajda
czują się dorosłe, fajnie im sie jeździ ale co jeżeli dojdzie do tragedii? Zresztą kiedyś nie po wsiach jeżdziły praktycznie tylko traktory, kombajny itp samochodow wcale tak dużo nie było. Teraz co innego