Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek ...

Prosiłbym bardzo o pomoc w napisaniu wiadomosci do dziewczyny

Polecane posty

Witam, Bardzo bym prosił was o pomoc w napisaniu wiadomości na Facebooka do dziewczyny w której się zakochałem ale tez nie chciałbym ją spłoszyć dlatego chciałbym waszej pomocy w napisaniu wiadomości, wczoraj były jej urodzinki i jej wysłałem życzenia, dziś z rana odpisała dziękuje :)

Gość kahstydhcncjm
a co chcialbyś jej powiedzieć/napisać?

co mam do niej teraz napisać ...? Proszę was bo bardzo zależy mi na tej dziewczynie i chciałbym spróbować przynajmniej :(

Gość ToJestOgromnyProblem
Jeżeli to możliwe zaproś ją do jakiejś knajpki - tak z okazji wczorajszych urodzin :-)

Gość ToJestOgromnyProblem
MOżesz napisać, że wolisz osobiście składać życzenia... :-)

Gość trasasa
odpisz jej "proszę bardzo" , nogi jej się ugną i dostanie palpitacji serca

kahstydhcncjm: nie wiem coś może zabawnego jak się udały urodzinki czy coś w tym stylu..., pierwsza wiadomość wysłał bym po waszej myśli co byście napisali

hmmm..., do baru bardzo bym chciał ale myślę ze to za szybko najpierw muszę nawiązać z nią relacje .... :( tylko ze ja nie za bardzo wiem jak ją zaczepić teraz ....:(

Gość linda evangelista
jak ci brakuje wyobraźni nawet na tyle zeby napisać do kogoś wiadomośc to sobie odpuść

chciałbym coś napisać z poczuciem humoru, aby w niej wzbudzić zainteresowanie mną proszę pomóżcie .... :(

Gość matka teresa od kotów
napisz coś o sobie i o niej , wtedy ci pomogę ,bo tak to można strzelić kulą w okno balkonowe

matka teresa od kotów: wiec zaprosiłem ją do znajomych na Facebooku z pól roku temu na dzień kobiet wysłałem jej życzenia ale nie odpisała nic wiec urodzinki miała wczoraj wiec spróbowałem ponownie z życzeniami jako zaczepka i odpisała mi dziś ze dziękuje z buźka :) wiec nie chciałbym teraz to zostawiać tylko dalej do niej coś pod humor napisać ale nie wiem co .... :( aby nie popsuć okazji ..:( dlatego do was się zwracam z prośbą co byście na moim miejscu napisali coś fajnego ...

Gość dobrze ktoś napisał
że wolisz osobiście składać życzenia i, czy miałaby ochotę na kawkę? :)

Gość matka teresa od kotów
ręce cycki opadają ! mnie interesuje ile macie lat , czy mieszkacie w jednym mieście , co ona lubi ( wnioskujesz z profilu) a nie historia korespondencji

Gość dobrze ktoś napisał
to napisane jak minęły urodzinki i, że Ty wolisz osobiście składać życzenia to będzie dobrze :) zresztą jak kobieta będzie zainteresowana, to na pewno się zgodzi, czy powiesz coś żartobliwego czy też jakoś nieśmiało.

Gość annnnnnnnnnaaa
Boże. daj jej spokoj. dziewczyny nie lubią ciot, które maja problemy z podejmowaniem banalnych decyzji. nie marnuj jej czasu

Gość Demonek
Możesz spróbować coś w stylu: Proszę bardzo:) a co słychać tak w ogóle? Pozdrawiam serdecznie:) tak zwykle i prosto. Nic nie tracisz a możesz coś zyskać, w końcu kto nie ryzykuje ten traci. Musisz się na coś odważyc:)

Proszę bardzo :) a co słychać tak w ogóle? Pozdrawiam serdecznie :) To może tak jej wyślę i już, a tak po za tym to mieszkamy w tym samym mieście, w święta wielkanocne widziałem ją na dyskotece ona mnie tez widziała

jak myślicie to zdanie będzie dobre czy ktoś coś by zmienił ..? " Proszę bardzo a co słychać tak w ogóle? Pozdrawiam serdecznie "

pomóżcie dziewczyny, zależy mi na tej dziewczynie dlatego sie tak długo zastanawiam nad wysłaniem wiadomości ..:(

Gość bebbi123
buahahaha:D

Gość bxvbz
jakby mi ktos napisal "pozdrawiam serdecznie" to wyszedlby w moich oczach na palanta

Gość bebbi123
Daj se spokoj. Przeciez jak dojdzie do jakiego spotkania to chyba narobisz w gacie.

A może tak ? - Uprzejmie donoszę, że czekałem zaledwie parę miesięcy na dzień Twoich urodzin, żeby mieć uzasadniony powód do nawiązania rozmowy z Tobą. Wprawdzie wolałbym osobiście złożyć Ci życzenia, ale jak sama wiesz nie było takiej możliwości. Twoja odppowiedz - d z i ę k u j ę - dodała mi otuchy, więc jeśli chciałabyś uczcić Twoje święto wspólną kawą, to czekam na jedno słowo : TAK .

Gość cool story, bro
a jak ta laska czyta kafeterią, to ten lamus=autor ma przesrane :D:D

Gość JSW
Nie ważne co, ważne żebyś coś napisał. Cokolwiek. Musisz zaryzykować, przecież myślami jej nie przekonasz do siebie.

bosa bosa: nie chce się za bardzo przyznać ze tak mi zależy bo ją spłoszę, chce coś pod humor napisać najlepiej żeby ją rozbawić aby wejść potem w relację z nią

Gość Niebiessskoooka,,
To co ty masz za znajomych na tym facebooku, że nie masz z nimi zadnego wspolnego tematu? Obce panny zapraszasz? Troche żenada. Nie jestes raczej ani zabawny, ani bystry ani elokwentny jesli nie potrafisz zacząc zwyczajnej rozmowy ze "znajomą" wiec co ci to da, że ktos poda ci super tekst? I tak bys to spalił przy kolejnej mozliwej okazji. A po drugie, jak sie dziewczynie podobasz, to nie trzeba małpich sztuczek zeby chciała się umówic, a jak nie, to nawet na najlepsze teksty odpisze w najlepszym wypadku grzecznosciowo i na odwal żeby uciąć temat