Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria1111

Mam 82 lata i nikogo bliskiego. Przepiszę w testamencie dom na osobę, która

Polecane posty

Gość Maria1111

zaopiekuje się mną do końca życia. Chodzi o pomoc w myciu, sprzątaniu, gotowaniu, podwiezienie do lekarza. Czy jest ktoś chętny?

Gość jakieś dziewczę
ja :) ale wiem ze to prowo.:D

Gość Dslkuhdss
Ja wlasnie szukalam takiej osoby, bo biedna jestem i wiem jacy ludzie sa podli tez, sama dllugo choruje, wiem jak to jest jak nikt z rodziny nie wpadnie zapytac sie czy cos potrzeba. Teraz jeszcze procz choroby przewleklej mam grype od 2 msc, ale jak wyzdrowieje to moglabym sie toba zajac popoludniami

Gość Dslkuhdss
Ale chyba odpada bo nie mam samochodu

Gość jakieś dziewczę
NIE sadze zeby 88 latka potrafila korzystac z komputera....z calym szacunkiem:) Przemuś pomyslow jestes :P jesli to prawdziwy anons to byłabym chętna,jestem osobą mloda,spokojną ,sumienną,nie mam rodziny. A nie chcialaby sie " pani" przeprowadzic do kogos???

Gość Dslkuhdss
Babciu musisz uwazac , bo teraz pelno mlodych chcacych zarobic a sie nie narobic, poza tym taka babcia tez moze w maliny wpuscic, hi

Gość Przemeeeeek,22.l.
byla taka sama historia w "trudnych sprawach"... samotna babka przepisała mlodym ludziom swoje mieszkanie..w zamian za zamieszkanie i dozywotnią opiekę.No i franca maymi krokami rozwalala to malzesntwo...Robila mlodym na zlosc,sklocala ich,insynuwala kazdmu ze drugie je zdradza,zaszczula ich,nie pozwlala przyjmowac gosci,podtruwala...zdjela nawet im drzwi z ich sypialni i nie pozwollia na seks! uwazajta czy to nie ta sama babka! :classic_cool:

Gość jakieś dziewczę
a mi nie zalez na kokosach,jestem osobą samotną,mlodą...fajnie by bylo zmienic miejsce zamieszkania...i miec chocby namiastkę rodziny :(

Gość Dslkuhdss
No , ja tez wlasnie mam rodzinke chora, ale chyba dam jakies ogloszenie ze zdjeciem, bo zalezy mi tez zeby to byla przyjacielska relacja a nie zimny uklad

Gość jakieś dziewczę
no ja tez sie oglazałam -ze zdjeciem...i pisalo kilka osob,ale chcieli za granicę...a ja chcę meiszkac w Polsce