Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiciciemman

Dlaczego Polki to takie niemiłe i nudne dziewczyny a robią z siebie niewiadomo .

Polecane posty

Gość aiciciemman

kogo..Zero tematów, zero zainteresowań, mega kompleksy. Na fotce czy faceboku masa fotek jakie to życie super i cudowne a jak zagadasz to nie wiadomo za bardzo o czym mają pisać. Kompletnie tego nie rozumiem, jeszcze nie zdarzyło mi się żebym popisał w necie z jakąś inteligentną i wygadaną dziewczyną tylko same jakieś odpisywanie po jednym dwóch słowach, ani to nie ma zainteresowań nie mówiąc już o jakiejś pasji. Nie czaję tego kompletnie, robią z siebie takie otwarte i przyjazne a jak przyjdzie co do czego to totalna klapa.

Gość zielony knotek
narzekasz na dziewczyny a ty masz jakieś zainteresowania?

Gość aiciciemman
Mam masę zainteresowań w tym nawet pasję która mnie spełnia życiowo a Ty masz choć jedno zainteresowanie ?

Gość ghfhf
90% ludzi to nudziarze widac to nawet w serialach gdyby nie sztuczne problemy to nie byloby o czym gadac:D

Gość aiciciemman
Mieszkam na wsi do najbliższego miasta mam 20 km

Gość aiciciemman
Nie no nie ma nic złego ale tutaj prawie wszystkie już są zajęte wiadomo a w mieście większy wybór :) Chodzi o to że po prostu jak piszę z dziewczynami to one same nie wiedzą czego chcą ale sprawiają wrażenie mocno nieogarniętych.

Gość dddddddddddddffffffff
ja jestem nudna okropna zaden facet mnie nie chce i nie robie z siebie nic