Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka9333333

DORADZCIE MI PROSZE:(

Polecane posty

Gość oleczka9333333

juz nie wiem co robic, moje pseudo kolezaneczki sa mega falszywe, jestem tak na prawde sama.. chcialabym poznac nowa kolezanke, ale nie wiem jak;( probowalam na portalu to za lesbijke mnie brali, jezuu.. gdzie w tych czasach poznac kogos nowego? z kim moge posmiac sie pogadac szczerze, wyskoczyc gdzies na piwo, na zakupy, do knajpy.. pomozcie prosze.. faceta tez juz nie mam, ogolnie kiedys mialam duzo znajomych, a teraz wszyscy maja mnie w d... odzywaja sie jak maja jakis problem.. to smutne.. nie obchodzi ich co u mnie, gadaja o sobie.. jak po problemie to znikaja.. jest mi naprawde z dnia na dzien coraz ciezej, chociaz nie daje tego po sobie poznac.. dopiero gdy jestem sama.. gdzie poznac kolezanke?????

Gość maganda
Jesli chceszx pogadac jestem za;)

Gość 21...
też szukam koleżanki :( nie mam żadnej bliskiej, z którą mogłabym pogadać, wyżalić się itd

Gość zielony knotek
teraz to wszystkie są fałszywe :( ja tam nie potrzebuje do szczęścia koleżanki

najlepiej poszukać kogoś w spólnym problemie,,, Często ludzi łączą właśnie wspólne troski i problemy. Ja mam koleżankę która ma dziecko w wieku mojego i trzymamy się razem od momentu jak zaczęły sie kłopoty u mojego jak i jej syna z przedszkolem....zobaczyłyśmy jakie jesteśmy nawzajem w tych złych chwilach i trzymamy sie razem....

Gość samababa
Koło mnie też tylko fałszywe"koleżanki" :-( tylko chcą mnie wykorzystać a jak osiągną cel to przez jakiś czas są nieosiągalne..eee szkoda gadać. Najlepsza przyjaciółka wyjechała za granicę i oprócz sąsiadki to z nikim nie mogę pogadać

Gość zielony knotek
tak to jest dziś już na świecie że każdy dba tylko o swój interes i mają w dupie innych tylko przyłażą jak coś potrzebują a jak ty potrzebujesz to mają cię w samym środku dupy prawdziwa przyjaźń jest w dzisiejszych czasach na wyginięciu i nie tylko ona ale i miłość oraz rodzina wszyscy się kłócą i patrzą na drugiego byle więcej nie miał od nich wszyscy są fałszywi tak jest prawda :(