Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czystajaklza!!!

samotna matka w anglii

Polecane posty

Gość czystajaklza!!!

Witam jestem mama 5 mc chlopca. Niedawno pożegnałam się z jego ojcem który oświadczyl ze tęskni za polska. Ja z małym tu zostałam i teraz co dalej opracowanym 2 lat ale przez agencje pracy do maja mam maciezynskie z job center i co dalej?? Wrócic do pracy nie mam narazie jak bo syn tylko.na piersi co dalej robić bo jestem zielona??

Gość czystajaklza!!!
Nikt nie pomoże szkoda

Gość bcdgehfbuesnhfsdgfv
zrób sobie jeszcze jedno dziecko. zachowujecie się jak dzieci. najpierw sie zapładniają a potem rozstają z dziwnych powodów.

Gość czystajaklza!!!
Nieważne nie.masz do powiedzenia na pytanie to wogóle po co się udzielasz?? różnie w życiu bywa czasem.kolorowo czasem nie. Więc.nie.udzielaj się jak nic na ten temat.nie wiesz!!!

Gość moja byla tesciowa
I nawet nie zadasz sobie trudu zeby jakos sformulowac pytanie.. jak to co dalej - w kolejke po benefity. Ewentualnie poczekaj az skoncza ci sie pieniadze, a moze problem jakos sam sie rozwiaze.

Gość czystajaklza!!!
Durne baby z was sa człowiek nie.może.o.nic zapytać bo zaraz głupie komentarze docinki.

Gość czystajaklza!!!
I jak bym zapytała o benefity to zaraz by był pocisk.ze boże nie pójdziesz do pracy tylko benefity i być tu.mądrym!!