Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minimimi

Depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Minimimi

Witam mam problem z depilacja miejsc intymnych gole sie sama maszynka bo nie stac mnie na depilator i jak sie gole to pozniej skora mnie swedzi i sa chrostki jakie sa wasze tanie sposoby

Gość Monika531
Ja gole sie tez maszynka ... Najpierw nakładam pianke venus i jade ;) Ładnie goli gdy włoski sa podrosniete i miekkie bo gdy sa króciotkie i twarde(po kilku dniach) niestety depilacja boli , robia sie krostki i leci krew... najlepiej golic sie i czekac kilka dni az podrosna i znowu... Depilator to chyba i tak najlepsza sprawa bo wyrywa włoski... ja raz sporobwałam penseta na wzgórku ale duzo roboty ;d

Gość Minimimi
A golil ktos maszynka a uzywal pianki swojego faceta nivea mozna czy nie

Gość Monika531
To raczej mało dobry pomysł ...

Gość fqerq
Idź do kosmetyczki na wosk. Boli jak cholera, ale np, na wzgórku łonowym odrastają potem baaaaardzo słabe włosy, w innych miejscach podobnie- słabsze i cieńsze. No i masz spokój na 2 tygodnie

Gość Manieczka2345478
Co do używania męskiej pianki do golenia - przyznaję się bez bicia, robię to notorycznie, bo ciągle zapominam kupić "babskiej" pianki... żyję, mam się dobrze, więc raczej nie jest szkodliwa ;) natomiast jeśli chodzi o depilację bikini, używam albo maszynki (jeśli się spieszę) albo pasty cukrowej. Jeśli zależy Ci na trwałej i taniej metodzie, to może spróbują pastę, robi się ją w domu z cukru, wody i soku z cytryny - tu masz dokładny przepis:http://www.depilacja.edu.pl/sposoby-depilacji/pasta-cukrowa-nastepczyni-wosku a efekty zostają na kilka tygodni, tak jak po wosku :D