Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fade88

Motywy nienawisci do Zydow!!!

Polecane posty

Gość fade88

Witam,chcialbym wam przedstawic moje motywy dotyczace nienawisci do zydowskiej"rasy". Jako odpowiedzialni za smierc Jezusa. Za sojusz z lucyferem jak i wrogosc do Katolicyzmu. Za ich wladzae nad Bankiem jak i swiatowa komercja. Za morderdy chrzescijanskich noworotkow,spozycie ich krwi. Za porwywy Polskich dzieci robiac z nich niewolnikow w ich domach. Zatruwanie wody studziennej w tym wywolujac rozne infekcje. Za Chec oszustwa. Za razace klamstwa. Za to ze uwazaja sie za wybrancow boga. Za Ich glupi zwyczaj plucia. Za rozne konspiracje przeciw, miedzy innymi Mikolaja II Romanowa. Za wymysl Komunizmu. Za wysmysl Psychoanalizy. Za sektery ich Religji jak i rowniez Masoneri. Za ich Fizyczny wyglad,"garbate nosy" Za inwazje Palestyny.

Gość ON Liberał
A ja nie lubię fade88 za: - głupotę - bezmyślność - rasizm (nie "rasizm" a prawdziwy, chamski rasim)

Gość prosze o wlasne opinie i pozdr
a ja myśle: -kafe -kafeteriusze 🖐️ nie dziekuj

Gość ON Liberał
- biorąc pod uwagę wszystkie te czynniki twojej nienawiści do Żydów, jaka jest twoja ocena ludzi (w większości Polaków), którzy pomagali Żydom przetrwać wojnę np. ukrywając ich czy też pomagając w ucieczkach z obozów i gett? - czy sam byś pomógł takiej osobie Żydowskiego pochodzenia czy raczej jeszcze doniósł Niemcom aby go od ciebie "odizolwoali" w obozie/gettcie? - jeśli miałbyś dobrego przyjaciela (teraz, współcześnie), który okazałoby się później że jest Żydem to zerwałbyś taką znajmość? Są to dla mnie ciekawe pytania bo jesteś chyba pierwszym prawdziwym antysemitą jakiego znam (zresztą nie wiem czy jesteś antysemitą cz tylko anty-żydem, w końcy arabowie to też semici!). Większośc ludzi, którzy są uważani za "antysemitów" nimi nie są, bo jak wiadomo antysemitą nie jest ktoś kto nie lubi Żydów, ale ktoś kogo nie lubią Żydzi hehe. Co do mnie to jestem chrześcijaninem i nienawiść do kogoś ze względu na rasę mi nie przystoi. A po druge jestem libertarianinem. Ze obu względów traktuje ludzi przedewszystkim jako jednostki a nie "przedstawicieli rasy". Dlatego oceniam osobę a nie zbiór osób, co nie zmienia faktu, że każda grupa narodowościowa czy szerzej rasowa, ma jakieś specyficzne cechy, które powtarzają się znacznie cześciej niż inne. A tak wogóle fade88, to nienawidzisz tylko Żydów czy też inne narodowsci? Akceptujesz np. jako sąsiadów tylko rasę biała (to chyba nie, no bo Żyd to też rasa biała czy też tylko Polaków?). Pytam bez sarkazmu