Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahajka

BŁAGAM!!! Gdzie znajdę taką sukienkę!?!?!

Polecane posty

Gość mirabellaaaaaaaa
wez zdjecie do salonu i uszyją ci identyczną Co za problem....

Gość nie warszawianka
A skąd jesteś? Jeśli z Wwawy to znam salon gdzie nie powinno być problemu z uszyciem takiej sukienki.

Przepiękna jest- marzę o bardzo podobnej, ale raczej bez koła- takiej luźnej, spływającej.. Bardzo trudno spotkać takie w salonach. Pozostaje nam tylko uszycie u jakiejś dobrej krawcowej ślubnej ... pozdrawiam

Gość buhahajka
no wlasnie spod warszawy jestem ;) ale przeciez oni takiej koronki nie znajda :/

Gość vxdvdxfcfc
a czemu twierdzisz, że nie znajdą? ale lepiej idź do ślubnej krawcowej, w salonie cię finansowo oskubią

Gość nie warszawianka
Wybierz się do salonu ślubnego Promesa na Jana Pawła, wchodzi sie po schodach na górę nad jakąś knajpką. Ja tam szyję. Opinie w necie są różne w necie, ale poszłam tam osobiście i mi się spodobało. Kobieta sama szyje więc myślę, że kwestia materiału nie jest wielkim problemem jeśli ktoś zna tę branżę ;) Ja płacę 2700 z welonami i halką. Ceny nie są wygórowane, najdroższa jaką przymierzałam w tym salonie kosztowała ok 3400 a w innych na JP ceny sięgały 5 tysięcy.

Gość ojacieeee
dokładnie o takiej marzę! Przepiękna!;)) Daj znać, jeśli uda Ci się gdzieś znaleźć. Ja też będę szukać:)