Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z mojej jadalni!

Polecane posty

Gość tydzien czekalam na ten film
Szkoda ze teraz wstawilas bo musze wychodzic :-( i pewnie sie spoznie bo musze obejrzec

Gość jedną nogą w rowie
A jak tam twoja kariera w samym LA? Kafeteria chyba nie jest zbyt czytana w Kalifornii? ;)

Super Ella.:D Dzieki. Jak zwykle nastoilas pozytywnie. :) Ale wybor warzyw i owocow.:D Najlepsze w usa to to ze ma sie wybor. Chce sie jesc w fast foodach to prosze bardzo, chce sie warzywa i owoce to tez nie ma problemu. W polsce owoce i warzywa sa tak drogie ze tylko bogacze moga sobie pozwolic. A polacy dlatego tacy chudzi bo po prostu jedzenie ogolnie drogie i trzeba sie szczypac z pieniedzmi i kalkulowac, a nie dlatego ze polskie jadlo takie zdrowe i tak sie dobrze odzywiaja. Swietny jamnik i tez jaki wesoly.:D Przy pozytywnych ludziach wszyscy sa weseli i zadowoleni.:D Buzka, pozdrawiam.:D Chcialbym jeszcze sprostowac Ella. Bo niektorzy zarzucaja mi podlizywanie sie do Ciebie, bo oczekuje na zaproszenie do stanow czy cos w tym stylu. Oczywiscie niczego nie oczekuje. Po prostu Cie podziwiam i wyglada to troche jak podlizywanie. Imponujesz mi i zawsze bede to podkreslal. To tak tylko wyjasniajac, zebys nic sobie nie myslala.:D Wiekszosc ludzi w polsce jak zwykle lubi knuc i mowic co inni robia mimo ze tego nie robia.

ojejku sorki! musialam isc z psem wczesniej na spacer bo zaczyna padac deszcz i zmontazowalam pozniej niz zwykle...kocham za to co napisalas!! tak sie ciesze ze lubisz moje filmiki!jak wrocisz filmik bedzie- to magia internetu! buska! milego dnia!

Obejrzane :-P czy ten pies to jamnik?

nie przejmuj sie tym co pisza ludzie! bardzo dziekujez za ogladanie!! :) tutaj tez to dobre jedzenie jestdrogie ale warzywa i owoce sklepy organizuja tak w los angeles ze kupuja od lokalnych farmerow wiec wychodzi bardzo tanio sa takie sklepy w los angeles ze sa te tanie zdrowe pysznosci - nie ma tak w las vegas bo tam musza wszystko sprowadzac z daleka bo to na pustyni - wiec zalezy od miasta - ta salatka owocowa w bellagio jak tam ide to mnie drogo kosztuje ale i tez warto bo pyszna :)

Jak wroce to obejrze jeszcze raz,ale na kompie zeby lepiej zobaczyc to jedzonko,Twoj stroj (jak z bajki Disneya) :) pozdrawiam :)

w ogole sie tak ciesze dla mnie to niesamowite ze czekasz na moj filmik ze ma te wyswietlenia i w ogole!!! bardzo dziekuje tym co mnie ogladaja ciesze sie ze moge sie dzielic swoim zyciem i pokazywac ten piekny kraj zarazem!

Gość dfghjsdfghjasdfghjk
fajny filmik :)

Gość dfghjsdfghjasdfghjk
sukienka sliczna!

Gość franciska Bolton
ELLAE fajna dziewczyna - co ty pierdolisz! Jakie drogie warzywa i owoce?! Jesteś idiotą? Czy jesteś może tak samo upośledzony jak Ela? Bo nie wiem czy wiecie, ale Ela ma lekki stopień upośledzenia :(

Gość 2121212
sa ktos wie o co chodzi tej babie?????? pokazuje jakies badziewne filmiki, chwali si LA jakby tylko ona tam byla... ani piekna ani madra... o co wiec chodzi?

Gość dfghjsdfghjasdfghjk
Ella pokazala wam swoj lunch i ogrodek i pieska! o co wam chodzi? albo narzekacie ze ona nic prywatnego nie pokazuje a jak pokazala to krzyczycie! ogarnijcie sie!

Gość mega frega5555
hehehehe... amerykanie nie jedza w MCD a to dobre. ta pani to chyba siedzi na bezrobociu i sie nudzi wiec kreci te filmiki bo co ma robic. a w marketach widzi kolorowe rzeczy.... ta. widac jaka z niej amerykanka. no do hollywood to sie nie nadaje wiec na kafe chce zabyysnac

Gość jaki lunch pytam?
salate w plastyku? jak ona moze to w ogole jesc?? to chorym trzeba byc by to nazywac lunch! w ogole ella jest za chuda

Gość ella prawdopodobnie
jest po prostu chora psychicznie nie da sie tego inaczej opisac

Gość ndsfghjkdfgh6789067676
dlaczego ona tak siedzi w domu z tym psem i je w domu czy ogrodzie? czy ta dziewucha pracuje bo juz nie wiem? co to z tym jedzeniem salaty w ogrodzie?

warzywa w Polsce i owoce tylko dla bogaczy? :D ahahahahahaha padłam :D to ja jestem chyba milionerką bo codziennie je zjadam, zimą czy latem :D

Gość elu piesek sliczny!
nie przejmuj sie tymi wpisami :) te osoby pewnie siedza w pracy i zazdrosne sa :)

Gość Dfgggvff
Dlaczego nie zaprosisz tej swojej fanki do usa? Wlasnie tacy sa ludzie. Nie potrrzebujesz przyjaciolki? Przeciez sama tam jestes

Gość owoce w polsce sa drogie
I wielu ludzi nie moze sobie pozowlic na takie jedzenie jak salata czy wedzona ryba kazdego dnia. Dlatego tyle ludzi walczy w Polsce z nadwaga niestety.

Gość Dfgggvff
jestem bardzo glupia i nie wiem co pisze ale staram sie

Gość to prawda polacy
maja nadwage czesto ale to chyba nie z powodu ze owoce drogie- wcale nie sa drogie nie wiem co pleciesz i ile zarabiasz i w ogole o co ci chodzi czlowieku -czy nie stac cie na jakies jablka ?

Gość Wyglądasz na letko
niepełnosprytną...

Gość V jak Vendette
Owoce i warzywa są w Polsce BARDZO TANIE. Ale widać że Ela jest lekko upośledzona.

Gość maretite
Haha, w Polsce warzywa i owoce bardzo tanie? Większej głupoty nie słyszałam! Od jakichś 3 lat są drogie jak cholera, nie stać mnie na ich jedzenie!