Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles!! prosto z mojej jadalni!

Polecane posty

Gość Ella fajny ogrod
Swietny ogrod a piesek to slodziak:)Pozdrawiam:)

Gość Mansanto pozdrawia.......
W stanach większość ingrediencji z jakich wytwarza się artykuły spożywcze,są to modyfikanty genetyczne i bez znaczenia jest to gdzie je kupujesz i jakiej jakości one są.Żresz gówno a za kilkanaście lat będziesz mieć np glejaka mózgu.

Gość liquordelikat
08:18 ELLAE fajna dziewczyna Super Ella. Dzieki. Jak zwykle nastoilas pozytywnie. Ale wybor warzyw i owocow. Najlepsze w usa to to ze ma sie wybor. Chce sie jesc w fast foodach to prosze bardzo, chce sie warzywa i owoce to tez nie ma problemu. v v v Ty to się już wspinasz na wyżyny głupoty.Już nie wiesz co masz pisać.

Gość Masanto
Trzeba wiedziec gdzie kupowac jedzenie w Usa... A najlepiej to miec wlasny ogrodek:)

Gość Czy???
Drogie warzywa w Polsce?! Które? Marchewki? Pietruszki? Buraki? Kapusta kiszona? Bardzo zdrowe i tanie warzywa.

dziuekuje tym co mnie wspieraja i ogladaja - bardzo mi na was zalezy i bede robila jak najlepsze filmiki a do niektorych tu wpisow nie macie naprsawde pojecia o usa!!!! ogladajcie a powoli praedziwy obraz sie ulozy - turysci oraz polacy ktorzy przyjechali na krotki okres nie maja tego obrazu naweta gazeta.pl nie ma tego obrazu wszyscy moi znajomi to amerykanie tzn tutaj w usa i nie opuscilam tego kraju od ponad 10 lat dlatego trudno mnie wam czasem zrozumiec ja nie mam w sobie polskiego myslenia czy stylu bycia jak chcecie poznac prawdziwe usa to mozna na moim kanale wlacvznie z tym kim ja jestem

Gość Qpa14
A może ty przyjedź do Polski i aby ją zobaczyć i poznać a nie obrażasz wszystkich na około u plujesz jadem zakompleksiona dziewko 🖐️

Gość ola z przedszkola
Jakie denne i puste są te filmiki dla małych wieśniaczków, którzy bez mała sikają z podniecenia jak to widzą, żałosne

Gość Waledina
żałosna to jestes ty. Wszędzie piszesz z pogardą o "polaczkach" a sama prezentujesz sobą dno intelektualne.

Czesc Ella, czesc pozytywni ludzie.Milego dnia, milej nocy.:) Polaczki krzykarze do widzenia, dajecie niezla charakterystyke polskiego grajdolu.:D🖐️ Słonce dzisiaj intensywnie swieci w warszawie. Nic tylko czas spedzac na swierzym powietrzu, nad woda, pojezdzic na rowerze. Wspolczuje siedzacym w biurach, biurowcach i tym podobnych norach.Ale nie ma tego zlego, pracy sobie odbijecie.:D🖐️

Gość głupiutka 30 letnia babo
jakie są twoje osiągnięcia? po co pojechałaś do usa? czyścić kible ? kogo ty tam znasz? brada pitta, angeline, charlize theron, toma cruisa czy menelstwo i pospólstwo? nie dziw się że ludzie z ciebie szydzą skoro jesteś taka wrdna i sama rozdajesz kopniaki a po chwili się dziwisz że ktoś ci oddał

Gość lekarz pierwszego kontaktu
ellea- ryby nie są zdrowe :) to martwe zwierzę więc jak zwłoki mogą być zdrowe ???

Gość dfghjsdfghjsadfghjk
wiekszosc ludzi co to wypisuje na tych glupich tematach 'filmik z los angeles' co to zawsze sie trzymajka na szczycie kafe te tematy- te osoby pilnie potrzebuja pomocy psychiatry

Gość dfghjsdfghjsadfghjk
i naprawde ludzie...jak dlugo mozna dyskutowac jeden temat i obsypywac blotem autorke?

Gość lekarz medycyny JM
""Paranoik ma w sobie tyle nienawiści, że nurtuje go coraz bardziej przemożna potrzeba miłości. Ponieważ jednak bardzo wątpi w siebie, przygotowany jest na odrzucenie, a poszukiwanie miłości skazane jest na porażkę. Wszędzie naokoło wyczuwa wrogość, przekonany, że otaczają go ludzie zdecydowani, by go dopaść. Przeciwstawia się wyimaginowanym wrogom i wywołując wilka z lasu, prowokuje wrogie reakcje, co tylko utwierdza go w przekonaniu." (s. 22)" Elka jest jak jakaś paranoiczka. Najpierw wywołuje wrogie reakcje swoim zachowaniem i atakami a póżniej się użala nad sobą i twierdzi że ludzie są podli. Uważajcie na nią ponieważ ona nie przestanie, to wynika z jej wnętrza, ma potrzebę wzbudzania agresji.

Gość do lekarz medycyny JM
cos w tym jest...

Gość ella jest sliczna!
jak ksiezniczka z filmu disneya!

Gość ela przestan
podnosic ten temat swoimi durnymi wpisami!