Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda05112011

buty na gwarancji

Polecane posty

hej. mam taki problem ze oddalam buty kozaki za 500 zl drugi raz na gwarancje(10.04.2013) za pierwszym razem zostaly naprawione ale wada wrocila i dzisiaj mija 15 dzien oddania ich do sklepu wiec powinna byc juz odp ale sklep jest chwilowo zamkniety i nie wiem co robic... czy moge ubiegac sie o zwrot pieniedzy kiedy sklep zostanie otwarty???

Gość tfuuuuuuuuuuuuuu
tak, sklep musi sie zmieścić w 14 dni, z odpowiedzią na reklamację, gdy ten czas przekroczą, bezwzględnie należy się Tobie zwrot gotówki.

a co jesli nie otworza go??? czy moge sie ubiegac o zwrot w takim samym sklepie ale w innej galerii? niby jest caly oklejony ze wkrotce otwarcie ale to chyba i tak o niczym nie swiadczy

Gość nono ni
niektóre sklepy się wycwaniają, np. mcartur daje do podpisu forularz reklamacyjny gdzie jest napisane że czas oczekiwania wynosi 21 dni a nie 14

Gość dffdfdfggfg
snobka kupila buty za 500zl zeby pokazac jaka to bogata, bo przeciez buty za 100 zl to dla niej szajs, a i tak kupila bele gowno, ktore sie zepsulo. a teraz udaje biedną i koniecznie musi reklamowac, smiech na sali.

dffdfdfggfg czlowieku nie znasz mnie wiec nie oceniaj i to ze wydalam 500 zl na buty nie swiadczy o tym ze jestem bogata wydalismy z mezem pol pensji na te buty zeby nie kupowac co roku. zastanow sie troche nad soba... wydaje mi sie ze jestes jakims dzieckiem albo masz nie rowno pod sufitem...