Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhfghffg

mam problemy ze skórą czy mam szanse znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość fyhgghug
jaka jest przyczyna tych wypryskow?

Gość hhfghffg
problemem jest zaburzenie przyswajania witaminy A przez organizm i tego nie da się wyleczyć naprawic walcze z tym od wielu lat - o higienę dbam jesli o to chodzi - ale nie bede przeciez od razu dziweczynie tłumaczył tego - zobaczy - obrzydzi jej sie = ucieknie

Gość hhfghffgn
problemem jest zaburzenie przyswajania witaminy A przez organizm i tego nie da się wyleczyć naprawic walcze z tym od wielu lat - o higienę dbam jesli o to chodzi - ale nie bede przeciez od razu dziweczynie tłumaczył tego - zobaczy - obrzydzi jej sie = ucieknie

Gość lenus
ty masz na rece, a ja mam tradzik na buzi,lekko dam puder na twarz ale i tak widac tradzik i mam powodzenia u chkopakow,nie u wszystkich ale mam,znajdziesz zobaczysz napewno,bedzie taka ze po kocha cie takiego jakim jestes

Gość hhfghffgn
ale ja to mam na ramionach, klatce, i 3/4 pleców... wiem że niby pisze się ze dziewcyzny nie patrzą na wygląd ale w rzeczywistości mam jakies inne odczucia - no kto by chciał się z kimś brzydkim no do łózka udać np? przytulic, pocałować a tu takie cos

Gość hhfghffgn
ponawiam pytanie co byscie zrobiły gdyby wasz facet okazało się ze takie coś ma - znaczy w momencie gdy jeszcze nie byl waszym facetem - tez byscie go chciały czy raczej won - w koncu jest mnostwo ludzi bez takich problemow to po co brac wybrakowanego...

Gość fyhgghug
hmm znam jedno małżeństwo, w którym ona ma sporą nadwagę, a on łuszczycę, są razem już ponad 20 lat... nie wiem, czy to cię jakoś podniesie na duchu :D jeśli mogę zapytać,,, http://www.homeremediesforbackacne.com/wp-content/uploads/2013/04/bacj-me.jpg http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/20004753/2/stock-photo-20004753-acne-on-a-males-shoulder.jpg co sądzisz o czymś takim? brzydziłbyś się kobietą z takim problemem?

Gość hhfghffgn
chciałbym być atrakcyjny dl aswojej kobiety - z nadwagą akurat mozna walczyc - raczej bym nie chciał takiej dziewcyzny - ja walcze od wielu lat wydałem mnostwo pieniedzy na rozne mikstury peelingi - ale nie o to chodzi chciałbym zeby cos w koncu pomogłoe

Gość wiosenny bez
nikt nie jest doskonały. są gorsze choroby, gorzej wyglądające, to Twoje wygląda jak uczulenie, myślę, że nie jest to nic tragicznego i jak najbardziej do zaakceptowania. uszy do góry :)