Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.D.

Usługi pogrzebowe - Pruszków, Nadarzyn, Brwinów i okoliczne

Polecane posty

Gość A.D.

Witajcie. Niestety jestem osamotniona w wyborze, a nie mam bladego pojęcia w jaki sposób zająć się organizacją pogrzebu. Nie byłam na to przygotowana, na te rewelacje ze strony lekarzy dotyczące stanu zdrowia mojego brata... Chciałabym was prosić, pomóżcie mi wskazać drogę, niestety nie jestem w stanie się tym wszystkim zająć. Zależy mi na uczciwych osobach. Mieszkam w Nowej Wsi pomiędzy wskazanymi miejscowościami.

Gość A.D.
Od razu zaznaczam, że jeszcze mam czas... Nie wiem ile, ale oby jak najwięcej...

Gość Paulinaa9
Przykre... ale ja parę miesięcy temu korzystałam z firmy CERBER i jest dobra. Wszystko załatwiłam od razu i jestem im wdzięczna.

Gość gość
Cerber to porządna firma, mieliśmy styczność z nimi całkiem niedawno i wszystko poszło tak jak powinno. Załatwiane było szybko więc w porządku.

Gość Jasieńka z Nowego
Cerber z jakiej miejscowości konkretnie? Może jakaś strona www, cokolwiek?

Gość gość
No są z Raszyna a strona internetowa to www.pogrzeby-cerber.pl

Gość gość
Mają też zakład w Nadarzynie.

Gość 8804
Ciężko trafić na podobne tematy... Niby smutny, może nawet drażniący, ale bardzo przydatny. Nie raz słyszałam jak jakaś firma pogrzebowa przycinała, czy też żądała dopłat... Niektórzy ludzie nie do końca wiedzą, co to szacunek. Nie dość, że w żałobie, to jeszcze problemy z organizacją pogrzeby przez niezdarne firmy...

Gość gość
Jak się kształtują ceny? Zawsze mnie to ciekawiło.

Gość BMP
To zależy. Często można trafić na naciągaczy, którzy jeszcze bardziej wykorzystują czyjeś nieszczęścia, ale też można trafić na sympatycznych ludzi, którzy okazują serce i wyrozumiałość, służą pomocą. Z tego co wiem ten Cerber jest w porządku.

Gość gość
Pełne poparcie dla BMP.

Gość gość
Zgadzam się również.Byłem na paru pogrzebach w tym roku no niestety tak się złożyło. Każdy był inaczej zorganizowany lepiej lub gorzej, ale te co były organizowane przez Cerbera to wyglądały najlepiej. Jak dla mnie bardzo dobrze obsługują tego typu uroczystości.

Gość gość
Moja znajoma miała taki sam problem, na szczęście są jeszcze dobrzy ludzie i pomogli jej ogarnąć temat. Akurat ona mieszka w Izabelinie, a korzystała z usług http://babice.com.pl/ - to dom, który działa już bardzo długo.

Gość irminkaa111
wybór odpowiedniego zakładu pogrzebowego nie jest nigdy łatwy, bo człowiek jest załamany śmiercią bliskiej osoby i jeszcze musi coś organizować, całkiem niedawno zetknęłam się z takim serwisem: http://zaduma.pl/ wydaję mi się, że załatwienie wszystkich formalności przez internet to dobre rozwiązanie

Gość gość
Mam podobna sytuacje, tez jest w fazie wyboru i mam pytanie tez do was. Czy może ktos ma jakies opinie na temat tego zakładu www.sacrum.olsztyn.pl Dzieki z gory

Gość gość
Sprawdz tutaj www.exitus.com.pl niestety w mojej rodzinie jakis czas temu był pogrzeb i korzystaliśmy z pomocy wlasnie tego domu pogrzebowego. Oczywiście wszystko przebieglo jak należy

Gość gość
Polecam Ci usługi firmy http://kubicki.waw.pl/ z Warszawy. Solidna firma, nam pomogla przy wszystkich czynnościach związanych z pogrzebem. Przy okazji zrobili nam tez ładny nagrobek.

Gość gość
Mi organizacji pogrzebu pomógł zakład www.orkus.com.pl . Zajęli się wszystkim profesjonalnie a dodatkowo zorganizowali mi także stype, ja w tym czasie nie miałam zupełnie na to głowy.

Gość gość
Wiele naszych bliskich chowaliśmy z pomocą zakładu pogrzebowego https://charonelblag.pl/ i mamy o nich tylko dobre opinie....