Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jestescie chore na

ZOBACZCIE JAKI STRASZNIE KRZYWY KREGOSŁUP..cos strasznego z boku jak wyglada....

Polecane posty

Gość to lady love dala w jakims wat
ku to zdjecie.. szok

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
i ona mowi że nosi rozm. S:D jak ja noszę S i jestem o polowę szczuplejsza a jej się wszystko wylewa. chyba że tam u nich inna rozmiarówka;)

Gość kdk7f7fggg
ale masakra jaka kifoza

skolioza, nie zadna kifoza, mowilam ze wygladam tak jak zapomne sie wyprostowac co do rozmiaru nosze S-M

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
w S na pewno się nie mieścisz, ide o zakład.

Gość kdk7f7fggg
a jak sie wyprostujesz to masz idelanie prosty z boku kregoslup juz czy juz nie mizesz nawet wyprostowac tego garna calkiem tak?? prosty kregoslup ma byc z boku idealnie rowno z szyja ..a ty szyja jest z przodu a kregoslup z tylu ,..szok

Gość kdk7f7fggg
a teraz chodzisz na rehabiltacje i w ogole jakies masaze by bylo lepiej?? lekarz cie caly czas kontroluje??

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
to chyba macie w tej portugalii jakies duże S-ki bo na polskie to dałabym ci coś pomiędzy M a L. a mozesz napisac ile masz wzrostu i ile wazysz?

wiekszosc ciuchow mam z polski, wiec tutaj nie o miejsce zamieszkania chodzi Nie sa idealnie proste, ale takiego pukla tez nie mam jak sie wyprostuje Na rehabilitacje i gimnastyke korekcyjna chodzilam od przedszkola do konca gimnazjum, sa rzezy ktorych nie moglam i nie moge robic np tzw kobelitki, ale to juz nie od choroby, kiedys poprostu zakosilam karkiem w kraweznik przy graniu w noge i stracilam przytomnosc, od tamtej pory przy tzw kobelitkach jak mi cos strzeli, nie moge zlapac oddechu i sie dusze

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
i nie widzę nic złego w osobach ktore noszą wiekszy rozm niz S. nie o to chodzi, ale nie lubie jak ktos oszukuje i na siłe wmawia cos co jest nieprawda, chcąc się popisac czy nie wiem, nie lubie tego i tyle

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
i po co dalej brniesz w kłamstwo, bo nie rozumiem

Gość ghjsh7890
a co sie czepiacie rozmiaru. "S", to jest mały rozmiar jak babka ma 180 cm wzrostu. dziewczyna 160 cm w s-ce, to może być wręcz grubawa

Gość pomidorrrrrooo
o kurwa jaki brzuchol. chyba 46 a nie 36

Gość kilikilikil
Lady love to fajna dziewczyna, mila, sympatyczna a nie takie jak wy wredne malpy

pozatym ciuchy sa rozne, spodnie mam od 26-29, kupilam przez neta spodnie z bershka rozmiar M, bo myslalam ze w S sie nie zmieszcze i sa mi za duze, nie moge w nich chodzic bo wisza mi na tylku Kurtki mam S, plaszcze S, jedna mam M, z bluzkami roznie, zalezy czy sa to obcisle bluzki czy luzniejsze, luzniejsze mam Ski, te obcisle S-M, zalezy od firmy Sukienki te eleganckie w wiekszosci Mki, plazowe i na codzien Ski tak to wyglada

Gość kdk7f7fggg
LADY LOVE CO TO JEST KOBELITKA???? MASAKRA///?WYJASNIJ TO POJECIE

moze gdybym kupywala ciuchy na bazarku rozmiary bylyby i wieksze, w sieciowkach rozmiary sa raczej troche zawyzone

Chyba musisz mieć 140 cm. Wtedy owszem możesz mieć S. To nie złośliwość, wkurza mnie tylko zakłamanie , a prawda aż w oczy kole!

Gość kdk7f7fggg
LADY LOVE KOCHAM CIE ZA SZCZEROSC ,WIESZ?? NIE ZMIENIAJ SIE,BLAGAM JESTES NAJLEPSZA KAFETERIANKA TUTAJ I PISZE SERIO. KOCHAM TAKIE SZCZERE I OTWARTE OSOBY JAK TY A JEST ICH MALO:( SKARBIE NAPISZ BLAGAM JAKI MASZ ROZMIAR BIUSTONOSZA BO MASZ ŁADNY I DUZY BIUST NA TEJ FOCIE Z PLAZY:)Z CIEKAWOSCI PYTAM:) CZY TO 75 D ?:)

Gość kdk7f7fggg
a co do rozmiarow zgadzam sie w calej rozciągłosci z toba.. w galeriach sa zawyzone rozmiary ja nosze normalnie dzinsy 30! a te z galeri ze zbanych firm identyczne na szerokosc w pasie maja rozmiary 28 i w nich nawet tone nieraz co bym sie w zyciu normalnie w 28 nie zmiescila:)

nie musicie mi wierzyc, moze kiedys przy okazji Wam zdjecia porobie niedowiarki ;) jakis czas temu wstawialam zdjecie rozmiaru moich spodni ktore mialam na sobie - rozmiar 26 Myslalam ze jestescie wszystko wiedzace, wiecie o mnie wszystko, taki szczegol nie mogl Wam przejsc obojetnie ;)

Gość ona klamieeeeee
jakby miala 170 cm to by nosic s mogla ale ona ma 160 cm i wazy 58 kilo,no to jak s nosi?