Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jestescie chore na

ZOBACZCIE JAKI STRASZNIE KRZYWY KREGOSŁUP..cos strasznego z boku jak wyglada....

Polecane posty

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
no własnie chciałam napisac ze w takim razie musisz miec 155-160cm wzrostu, skoro tak się upierasz. to wtedy moze i nosisz rozm S. bo ja np mam 167 i tez noszę S a jestem dużo dużo szczuplejsza mam 60cm w talii. tak więc albo kłamiesz albo jestes bardzo niska.

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
a ile ważysz? skoro jestes taka szczera to powiedz co ci zalezy

Gość ona klamieeeeee
70 e??? O JENY ALE WIELKIE CYCE MASZ>>w biuscie i pod biustem ile masz ze nosisz E AZ???

Gość tdthjyhgfdfgsdfgh
w takim razie na pewno nie nosisz S to nie realne, przy tej wadze tylko M. znam się na rozmiarach wiec nie kłam juz

Gość ona klamieeeeee
KURCZE WESZLAM NA TWOJ LINK POD STOPKĄ :):) dziewczyno ty masz ładny głos:)serio:) może mnie wkurzasz czasem ale obiektywnie ladnie spiewasz:)idz do jakiego x factor..czemu nie probujesz szczescia w takich programach?moze ci sie uda?

Gość ona klamieeeeee
lady llove podaj wymiar w biuscie i pod biustem bo nie wierze ze nosisz az miseczke E przeciez nie masz biustu jak melony znowuż

oj prosze Cie juz przestan z tymi klamstwami, jaki niby mialabym cel oklamywujac ludzi na forum co do rozmiaru? nosze S-M i koniec mam Wam powiedziec ze nosze L zebyscie sie juz zamkly? bedziecie zadowolone? jak dla mnie moge Wam napisac nawet ze nosze Xl , co to zmieni? o o dzieki, ale ja sie nie nadaje do takiego programu ;) najpierw musialabym wziazc lekcje spiewu i cwizyc glos, a ja spiewam bo lubie

ja mam na tyle dupiata budowe ze z boku jestem cienka a z przodu szeroka, moze dlatego Wam sie wydaje ze powinnam nosic wiekszy rozmiar, nie wiem

Gość je3st sliczna ..i slodka
kurcze masz duzy biust dziewczyno:) nie czujesz tego ?:):) powinnas sie tym chwalić :) jestes naprawde ekstra :)uwielbiam twoja szczerość i za to cie kocham:) inni ci zazdroszczą i tyle:) twoj narzeczony moze byc z ciebie dumny:)i pewno sie tobą chwali:)

ej no juz przestan :D dziekuje ;) o o oj przepraszam, zapomialam ze siedza tutaj same polonistki Hmm.. a Ty kim jestes kolezanko? ladnie to tak obrazac druga osobe? powiedzialam ci cos zlego? nie sadze To co myslisz, piszesz i wypowiadasz swiadczy tylko i wylacznie o Tobie, pamietaj