Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a hahhahahah

ROR to nowa gwiazda na Kafeterii

Polecane posty

Gość a hahhahahah

Witamy w gronie słynnych osobistości forum uczuciowego :D

Gość dhdhhdfhfhf
sfrustrowane babsko z adhd bo az ja swierzbi doopsko zeby zgnoic cokolwiek i kogokolwiek,zupelnie bez sensu i logicznego benefitu ,jedna z jej pasji jest buszowanie po forach w celu dogryzania innym,plucia jadem i ponizania innych rozmowcow...cokolwiek robi ,cel ma tylko jeden,osmieszyc,ponizyc,dopiec...Co za wstretny czlowiek!!!Zaloze ze w realu kazdy jej unika i ze wszystkimi jest sklocona

Gość klj;ljkl
Ona niczym nie rozni sie od offermy i prawiczków, moze poza poglądami. Ciagle tu przesiaduje :D wczoraj bylam na kafe do wieczora -siedziała. Dzis wchodze znow tu jest. Masakra, produkuje sie nie wiem w jakim celu

"dhdhhdfhfhf sfrustrowane babsko z adhd bo az ja swierzbi doopsko" xxxx a co ty sie tak interesujesz wewnetrznymi odczuciami mojej pupci, hm?;-) nie dla psa kielbasa;-) xxx zeby zgnoic cokolwiek i kogokolwiek,zupelnie bez sensu i logicznego benefitu" xxxx skoro nie wiedzisz w moich postach sensu - nie martw sie - nie do ciebie sa kierowane;-) xxx jedna z jej pasji jest buszowanie po forach w celu dogryzania innym,plucia jadem i ponizania innych rozmowcow..." xxxx odezwala sie nieagresywna, bezjadowa i z mliosci do blizniego;-) xxx cokolwiek robi ,cel ma tylko jeden,osmieszyc,ponizyc,dopiec..." xxxx a potem jeszcze schrupac i wydalic;-) xxx Co za wstretny czlowiek!!!" xxxx masz racje;-)wstretny i podly ze mnie czlowiek, najgorszy z mozliwych, zzeilenialy z zazdrosci i czerwony ze zlosci;-) xxx Zaloze ze w realu kazdy jej unika i ze wszystkimi jest sklocona" xxx oczywiscie ze kazdy mnie unika ;-) ba- wszyscy sie wyprowadzili i teraz mam cale miastko dla siebie tylko;-)

"Ciagle tu przesiaduje wczoraj bylam na kafe do wieczora -siedziała. Dzis wchodze znow tu jest." xxx to tak samo jak ty;-) xxx Masakra, produkuje sie nie wiem w jakim celu xxx nie wszyscy jestesmy w tych samych strefach czasowych - ale o tym cicho sza!;-) jeszcze sie ktos zdenrwuje ze wyniosla jestem i smiem takie "bzdury" podnosic;-)

Gość dsvsdv
nieprawda!! czytalam wypowiedzi ROR i nie zawsze jest wredna, po prostu wie w ktorym momencie otworzyc serce. Mysle, ze jest bardzo obiektywna i na pewno nie jedzie po kims bez powodu. Jest inteligentna, a to wlasnie najbardziej boli, bo ludzie nie wiedza jak maja sie odnalezc w obliczu jej sarkazmu.

dsv - nie przesadzaj;-) wcale sie z tym nie kryje ze "nienawidze" ;-) ludzi, nikt mnie nie lubi, jeste brzydka - ba! porazajaco ohydna, i mam wielka kroste na nosie;-)

Gość 41fh15g15hk1
I podobno jesteś lekarką - tak pisali rok temu na uczuciowym :D a teraz dowiaduję się, ze jednak bezrobotną ladacznicą z ciapatym facetem :D szok

Gość dsvsdv
ROR jestem prawie pewna ze ja bym cie polubila, w realu:) nie wiem jak wygladasz i ile masz krost na twaryz czy gdzie indziej, ale jeste fanka twojego mozgu i nic na to nie poradze:):)

"41fh15g15hk1 I podobno jesteś lekarką - tak pisali rok temu na uczuciowym a teraz dowiaduję się, ze jednak bezrobotną ladacznicą z ciapatym facetem szok" xxx dzisiaj jestem lekarka , jutro zlota rybka, a pojutrze czarownica - taki life;-)

"svsdv ROR jestem prawie pewna ze ja bym cie polubila, w realu nie wiem jak wygladasz i ile masz krost na twaryz czy gdzie indziej, ale jeste fanka twojego mozgu i nic na to nie poradze " xxxx co ty mnie nie da sie polubic ....bo ja nie istnieje w realu, jestem wytworem kafeterii i tutaj mieszkam (stad moja obecnosc 24/7 h;-)

Gość Uwierz, lepsze to
Pamietam, jak na "zyciu poza granicami..." bluzgala na dzieciaki w samolotach. wkurzajace jest tez to jej cytowanie wszystkich wypowiedzi. ale coz-widac znalazla dziewczynka sobie hobby i czuje sie spelniona na forum rozpowszechniajac swe madrosci :P

"Uwierz, lepsze to Pamietam, jak na "zyciu poza granicami..." bluzgala na dzieciaki w samolotach." xxx mylisz mnie z kims - ja nigdy nie bluzgam (rodzice mi wpoili taka zasade ze ludzie ktorzy uzywaja przeklenstw maskuja swoj strach;-), ale faktycznie podawalam (kilkakrotnie) przyklady jak dzieci rozbijaja sobie glowy w samolotach - przez upadek - bo glupi rodzice ich nie pilnuja;-) napisalm to rok temu a ty nadal przezywasz?;-)) xx kurzajace jest tez to jej cytowanie wszystkich wypowiedzi. ale coz-widac znalazla dziewczynka sobie hobby i czuje sie spelniona na forum rozpowszechniajac swe madrosci" xxxx och - tak;-) czuje ten sam rodzaj ekscytacji co sutannik z ambony;-)

Gość dsvsdv
''co ty mnie nie da sie polubic ....bo ja nie istnieje w realu, jestem wytworem kafeterii i tutaj mieszkam (stad moja obecnosc 24/7'' to zupelnie tak samo jak ja ;)

Gość pastelowe pola
ROR nic do Ciebie nie mam, ale nie rozumiem twojej pasji rozprawiania sie z niemal kazdym post na twoj temat. Nie ma sensu tracic az tyle czasu i energii - chyba, ze znalazlas kafeterie i mozesz pofolgowac wewnetrznej potrzebie rozprawienia sie ze swoja wlasna frustracja x Musisz miec jej wysoki poziom - nie wiem w jakiej sferze, moze w pracy czujesz sie glupsza/mniej lubiana niz wspolpracownicy. A moze to cos zwiazane ze sfera uczuciowa, nie czujesz sie kochana, doceniana. Dokladnie nie wiem, ale jedno jest pewne - niezla z Ciebie frustratka. p.s. Czuje rozbawienie na mysl jak zaraz skrupulatnie, zdanie po zdaniu, poddasz moj post wiwisekcji probujac pokazac...sama nie wiem co 🖐️

"pastelowe pola ROR nic do Ciebie nie mam, ale nie rozumiem twojej pasji rozprawiania sie z niemal kazdym post na twoj temat" xxx po pierwsze to nie pasja a po drugie nie wymagam zrozumienia od ciebie;-) xxx Nie ma sensu tracic az tyle czasu i energii - chyba, ze znalazlas kafeterie i mozesz pofolgowac wewnetrznej potrzebie rozprawienia sie ze swoja wlasna frustracja xxx dokladnie tak!;-) frustracja mi uszami wychodzi - dlatego od rana do wieczora wszystkich tutaj obrazam;-) xxx Musisz miec jej wysoki poziom - nie wiem w jakiej sferze, moze w pracy czujesz sie glupsza/mniej lubiana niz wspolpracownicy." xxxxx dokladnie tak jest!;-) skad wiedzialas?;-) xxx A moze to cos zwiazane ze sfera uczuciowa, nie czujesz sie kochana, doceniana." xxx o to to tez!;-) xx Dokladnie nie wiem, ale jedno jest pewne - niezla z Ciebie frustratka. xxxx co zrobic;-) xxx p.s. Czuje rozbawienie na mysl jak zaraz skrupulatnie, zdanie po zdaniu, poddasz moj post wiwisekcji probujac pokazac...sama nie wiem co" xxx ciesze sie ze jestem przewidywalna i przy okazji cie bawie;-)

zjladlo mi kawsalek - sprobuje sie ustosunkowac do kazdej linijki celem odniesienia sie /pokazania o czym mowie, as easy as it is;-)

Gość a dlaczego się wykrzywiasz po
każdym swoim zdaniu , czyli robisz ;) ? to jest dowód , że się bawisz ?

[zgłoś do usunięcia]a dlaczego się wykrzywiasz po każdym swoim zdaniu , czyli robisz ? to jest dowód , że się bawisz ?" xxx bo mam taka ochote ;-)

Gość pastelowe pola
"Musisz miec jej wysoki poziom - nie wiem w jakiej sferze, moze w pracy czujesz sie glupsza/mniej lubiana niz wspolpracownicy." xxxxx dokladnie tak jest! skad wiedzialas?" x domyslilam sie ;) To dosc popularne zjawisko, nazywa sie przenoszeniem frustracji tzw. displacement as easy as it is ;)

Gość ROR a ktora u ciebie
jest godzina teraz?

Gość ror mobile
Jestem w Egipcie, musze zalozyc burke bo moj ciapaty wraca z roboty :classic_cool: PS: pasie kozy

"dokladnie tak jest! skad wiedzialas?" x domyslilam sie To dosc popularne zjawisko, nazywa sie przenoszeniem frustracji tzw. displacement as easy as it is" xxxx jaka bystrzacha - zaloze sie ze uroslas we walsnych oczach?;-) oczywiscie - juz pisalam wczesniej frustracja uszami mi bucha i powoli wylewa sie na monitor zalewajac klawiature;-) mam tez osle uszy, wielka kroste i cellulit na brodzie;-) ale zakladam ze tego tez sie domyslasz;-) as easy as it is;-) xxx ror mobile Jestem w Egipcie, musze zalozyc burke bo moj ciapaty wraca z roboty PS: pasie kozy xxxxx pasie, pasie ;-) widac to golym okiem, ze hej;-)

Gość gminny głupek
Nie to żebym faworyzowal którąkolwiek ze stron ale ciapaty to zdaje sie hindus tudzież pakistańczyk. Jak to sie ma do Egiptu mój skromny swym rozmiarem umysł nie potrafi pojąć

"gminny głupek Nie to żebym faworyzowal którąkolwiek ze stron ale ciapaty to zdaje sie hindus tudzież pakistańczyk. Jak to sie ma do Egiptu mój skromny swym rozmiarem umysł nie potrafi pojąć" xxx wiesz oni tez nie rozroniaja persow od arabow, a i pewnie iranu od iraku;-) ;-) ;-) naogldali sie pro-zachodnich mediow - i udaja bystrzachy;-) bo potrawia egipt na mapie wskazac;-)

Gość caferai
Z frekwencji na kafe wynik że faktycznie bezrobotna . A do tego sfrustrowana . Frustracja rodzi agresję . No i mamy przypadek który zamiast iść do psychoterapeuty odreagowuje tutaj.